Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 140 din 2 iunie 2024

Parca cine se aseamana se aduna tot mai mult in emisiunea Mantei si uite asa vedeta din insula iubirii care a destramat cupluri, cu zambetul pe buze te face din om ne-om cat ai clipi, bineinteles ca are sprijinul necontenit al trustului Kanal D, ca doar le face spectacol manipuland opinia publica, putorile au prioritate in casa iubirii, trebuie doar sa fi puternic psihic gen Robert sa rezisti tentatiei de-a cadea in capcana.

O femeie este aproape (macelarita) de putorile fara bun simt care pe zi ce trece sunt tot mai multi, Sebastian un parvenit de doi lei, este unul dintre cei care lasa un gust amar publicului larg. Daca scandalul este unul dintre cele mai bune momente, si publicul le adora atunci Mantea si cei de la Kanal D sau gandit sa fie in pas cu ce-a ce vrea publicul, si uite asa panaramele au inundat platourile de filmare la casa iubirii votati putorile iar Mantea va va trimite o bezea asa cum stie ea mai bine.

Casa iubirii din 2 Iunie 2024 Integral

Sebastian am tinut cu tine la inceput, te-ai transformat deodata ai cumparat-o cumva de numai ce vrei tu trebuie sa faca se imbraca cum vrea nu e indecenta, este o dragalasa cu comportarea pe care o arati nu poti sa stai cu ea, nu vor tolera parintii ei daca acum cu noi de fata faci asa cu ea atunci cand sunteti singuri, ce ii vei face? Sareai de bucurie ca ti-ai gasit dragostea asa se poarta, gandeste-te ca de la tine au pornit multe rele acolo in casa.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 140, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 2 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!