Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 136 din 29 Mai 2024

Chiar daca Antoni a zis ca i se pare ca Stefania avea interes la el, de ce trebuie crezut? Toti il cred pe el si nu inteleg de ce, nu vi se pare ca e un arogant si baga zazanie ca, Cosmin sa nu mai fie cu ea? Toti, aproape toti baietii si chiar fetele ii vor despartiti sa mai scape de un cuplu caci se vedea ca era un cuplu linistit si isi vedeau de iubirea lor nu ii sustin, dar nici nu vreau sa lovesc in ei.

Am impresia ca acolo nu este casa iubirii, ci casa judecatii doamna Mantea nu inteleg de ce permite concurentilor sa se ceterte in halul asta, ei au mers acolo sa se certe, sau sa-si gaseasca iubirea? Cum sa poata acesta domnisoara Stefania sa vorbeasca cand toata casa a sarit pe ea, eu consider ca concurentii vechi care au plecat odata nu mai au pt ce sa se mai intoarca, Cosmin fii barbat si discuta cu Stefania doar voi doi fara nimeni altcineva.

Casa iubirii din 29 Mai 2024 Integral

Sincer am impresia ca asta in nici un caz nu mai este casa iubirii, ati transformat emisiunea asta in cea in care aduceti ispite la cupluri cu ceva experienta, toata casa o condamna nimeni nu reuseste sa o inteleaga, doar e condamnata afara cu Antoni, pentru ca chiar nu iti vezi de treaba, tu tot comentezi ca Stefania a avut sentimente cand tu esti ala care vrei sa te bagi in cuplu dar nu vrei si nu recunosti ca esti vinovat, iar tu Cosmin chiar nu o meriti pentru ca la primul hop in loc sa fii langa ea tu pur si simplu ai condamnat o alaturi de ceilalti.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 136, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 29 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!