Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 12 din 26 Ianuarie 2024

Daniel, indiferent de durerea pe care ai trait-o in trecut, trebuie sa iei in considerare faptul ca nu este vinovat Laurentiu sau alti concurenti din casa. Trebuie sa fii cu bun simt si respectuos, asa cum si tu astepti respect din partea lor. Insa, observ ca nu esti respectuos fata de nimeni si te prezinti mereu ca o victima. De acum inainte, sa vedem cine se apropie de tine. Probabil ai observat ca nici la intrarea ta in casa nu ai avut niciun baiat care sa vina sa te cunoasca, si probabil ca nu vei avea noroc nici de acum inainte.

Stefania si Cosmin au mentionat ca nu au avut experiente de iubire profunda. Ea emana un aer misterios, iar el pare sa aiba un fel aparte de a fi tandru cu fetele. Speram sa vedem cum reactioneaza intr-un cuplu. Larisa pare sa se joace si sa traga de timp, asa cum obisnuieste. Robert pare sa sara de la una la alta si probabil va alege pe cea mai atragatoare. Julia a simtit ca nu este o prioritate pentru ceilalti si s-a apropiat de altcineva, trecand la flirt. Patrick, cred ca isi regreta decizia de a fi exclusiv, dar pentru el iubirea nu exista, ci doar atractie, asa ca Virginia este alegerea potrivita momentan, Stefan daca Cosmin nu se grabeste, s-ar putea sa isi indrepte atentia catre Stefania.

Casa iubirii din 26 Ianuarie 2024 Online

Larisa a revenit la obiceiurile ei vechi. Daca il place pe Robert, atunci de ce il atrage in capcana ei pe Stefan? Nu inteleg cine a readus-o in emisiune, dar nu cred ca isi gaseste cu adevarat locul aici. Stefan poate fi un adolescent imatur, dar pare sa fie sincer indragostit de Larisa si sa aiba o rara sinceritate in felul sau de a fi. Imi pare rau pentru Stefan ca a fost prins in jocurile lui Larisa; imi pasa cu adevarat de el. Robert pare a fi un tip obisnuit, care isi pastreaza un control asupra fiecarui cuvant si gest. Din punctul meu de vedere, el este potrivit pentru Larisa, pare sa isi poata controla sentimentele si in afara emisiunii.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 12, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 26 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!