Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 11 din 25 Ianuarie 2024

Larisa, te rog sa fii atenta si sa nu mai te concentrezi atat de mult asupra lui Stefan, pentru ca nu este potrivit pentru tine. Nu observi cum se poarta? pare ca se comporta ca un adolescent de 14 ani, cred ca vei regreta decizia de a fi alaturi de Robert el este un barbat adevarat, cu gandire matura, aspect placut si o cariera stabila, ce nu iti place la el? Dupa cum am observat, el nu se comporta ca ceilalti doi te-am urmarit si in sezonul trecut si cred ca meriti un partener mai bun, care sa stie ce isi doreste si sa nu se joace de-a v-ati ascunselea.

Cat de neinsemnata este prezenta lui Patrick in emisiune, vorbeste fara oprire, fara nicio coerenta, fara legatura cu subiectul discutat. Ofera sfaturi complet neavenite, doar pentru a-si justifica prezenta irelevanta si lipsita de sens in casa si in emisiune, pare sa nu ii pese de fete, ci doar de mancare calda, un loc unde sa doarma si sa apara la televizor, se gandeste doar la cum sa se strecoare in viata cuiva bogat, sa fie luat sub aripa vreunei femei cu bani, sa ramana ca si Radu pentru cat mai multe sezoane, ani intregi, daca este posibil incearca sa ocoleasca responsabilitatile vietii si, in final, sa se insele pe el insusi, stand degeaba la varsta lui.

Casa iubirii din 25 Ianuarie 2024 Online

Cand Larisa a mentionat ca i-a atras atentia fizica lui Stefan in casa baietilor, de fapt ea l-a vazut ca pe “victima perfecta”, adica pe acel baiat care va fi fermecat de ea si va accepta totul. Robert pare sa fie barbatul descris de Larisa ca fiind ideal, insa Larisa este constienta ca nu il va putea manipula dupa bunul ei plac. Daca Robert, din dorinta de a avansa cat mai mult in competitie, se va alia cu Larisa, acest lucru ar putea functiona, dar daca Robert isi doreste cu adevarat o iubita si ceva serios, nu va rezista cu o fata care sta ca o stana de piatra langa el.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 11, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 25 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!