Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 10 din 24 Ianuarie 2024

Robi a exprimat clar anterior ca era interesat sa cunoasca si alte fete, desigur s-a apropiat mai mult de Julia, dar a subliniat de mai multe ori ca nu ii plac glumele, aluziile si intepaturile la adresa lui Cosmin. Cu toate acestea, ea a continuat sa ignore acest aspect, iar el s-a distantat. Nu este dificil de inteles de ce continuati sa-l criticati si sa-l acuzati ca nu este asumat? El este foarte asumat, doar ca nu mai dorea o relatie in care sa fie mereu mentionat “ex-ul”, este atat de simplu.

Robert este un barbat atractiv, apreciat de multe fete din casa. Pare sa fie o persoana distanta, care nu isi exprima sentimentele, aspect in care seamana cu Larisa careia pare sa ii indrepte atentia, daca cei doi vor forma un cuplu acesta ar putea fi numit “cuplul de gheata”, si nu pot sa-mi imaginez un sarut pasional intre doi oameni atat de reticenti. Robi are o abilitate versatila, dar nu inteleg de ce ar participa la emisiune deoarece pare sa manevreze orice femeie, nu cred ca isi doreste cu adevarat sa gaseasca pe cineva, ci mai degraba vrea sa se faca remarcat, din moment ce l-am vazut in compania unei persoane nepotrivite, nu il pot percepe intr-o lumina pozitiva.

Casa iubirii din 24 Ianuarie 2024 Online

Julia, te arunci prea rapid in bratele unui barbat ar trebui sa ai rabdare sa-l cunosti si sa stii cum sa comunici, nu sa ridici tonul, parand ca esti nebuna esti razbunatoare si nu accepti ca nu toata lumea trebuie sa se supuna vointei tale, Robert pare a fi un barbat excelent din toate punctele de vedere. Cosmin, esti foarte bine acum poti sa arati si tu cine esti pentru ca in sezonul doi nu prea ai avut ocazia, iar Stefan pare sa ascunda multe lucruri.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 10, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 24 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!