Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 74 din 28 Martie 2024

Deci Robert nu mai trebuie sa-ti ceri scuze in fata Giuliei, crezi ca face ea cu voi, fara nicio rusine speram ca parintii lui Giulia sa o dea in judecata pentru a o linisti odata pentru totdeauna aceasta femeie nu este deloc potrivita pentru Giulia. Cel mai minunat cuplu este Giulia si Robert, sunt cei mai autentici se simt emotiile la ei chiar daca nu se saruta din secunda in secunda, exista totusi un limbaj al corpului care spune mai mult decat cuvintele dintr-un scenariu totul mi se pare fals cu exceptia urii la ceilalti chiar si atunci cand urmeaza un scenariu.

Julia se comporta cu atat de multa aroganta si teatralitate, devine din ce in ce mai insuportabila arunca priviri in sus, face grimase, balbaie, mormaie si rade in mod batjocoritor iar tonul ei este intotdeauna sarcastic indreptand totul spre vulgaritate si ceea ce este mai interesant este ca este sustinuta de atatia din jurul ei, care aleg sa nu-i faca observatii si chiar ii iau partea exact ca si Cosmin azi, parea a fi un om corect real sincer si direct, dar de cand este intr-o relatie, a devenit extrem de obraznic si sarcastic.

Casa iubirii din 28 Martie 2024 Online

Se pare ca Virginia si Robi nu mai sunt supusi la atatea intrebari nu? nimeni nu-i mai barfeste pentru ca nu s-au sarutat de o vesnicie ce linistiti par acum nimeni nu le reproseaza nimic dar Robi se comporta ca un mare judecator de ce ii mai protejati pe unii, de ce nu s-a facut atata caz si despre ei? pentru ca Giuly a fost pusa la zid pentru niste poze mai indraznete, dar este treaba ei, fie ca este sau nu ea in acele fotografii.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 74, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 28 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!