Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 53 din 7 Martie 2024

Patrick, atunci cand a pus in aplicare strategia cu Julia, Larisa si Bianca pentru a iesi in evidenta in gala nu a luat in considerare posibilitatea ca ar putea cadea prada propriei sale capcane, este atat de convins ca este unul dintre cei mai votati concurenti si ca nu va fi eliminat in sezonul 2 mi-a placut de el, dar acum nu imi mai place deloc si faptul ca vrea sa vina o fata noua pentru a o cunoaste este doar o manevra a sa, cu siguranta are o multime de relatii in afara competitiei.

Am senzatia ca toata agitatia cu Stefan si Aleyna provine de la productie, cum altfel ar fi ajuns acestia lideri in casa cand era evident ca toti ceilalti concurenti incepusera sa-i suspecteze ca se prefac in timp ce Robi si Virginia fac exact opusul, au incercat sa-i impuna pe gat lui Julita partenera lui Robi timp de o luna intreaga, iar de cand Robi a fost impins de Mantea Virginia pare sa fie in cautarea unui motiv sa o scoata in evidenta ca fiind agresiva, probabil ca acest lucru s-a intamplat pentru ca Virginia i-a ridicat tonul lui Stefan ce sa mai spun cand unul striga la fiecare doua vorbe.

Casa iubirii din 7 Martie 2024 Online

Consider ca strategiile ar trebui discutate in privat, nu in timpul emisiunii iar fiecare ar trebui sa voteze in functie de cum simte, fara a fi influentat atat de mult de interesele personale avand in vedere ca sunt acolo in casa interesul ar trebui sa fie sa se cunoasca unii pe altii nu sa actioneze sub presiune, fetele nu au voie sa fie sincere din cauza baietilor care nu sunt capabili sa se dezvaluie treptat ar fi bine ca toti sa lase lucrurile sa decurga natural, asa cum face Stefan ar fi util si pentru Andreea sa impuna putina disciplina si sa le ofere sfaturi.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 53, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 7 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!