Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 48 din 2 Martie 2024

Robi nu demonstreaza suficienta maturitate masculina, insa felul tau linistit de a gestiona momentul este de remarcat este crucial sa stabilim respectul si sa rezolvam problemele intr-o relatie inca de la inceputul prieteniei sau casatoriei, pentru ca amanarea poate duce la esec, apoi apar alte greseli iar altele si se aduna o multime de bagaje probleme nerezolvate, pana cand te prabusesti cu ele intr-un sant singur si fara posibilitatea de a ridica caravana din nou, ai nevoie de ajutor.

Cu toate acestea, am observat-o pe Stefania in camera rosie, cum se arunca in bratele lui Cosmin fara nicio ezitare si din conversatiile pe care le-am auzit, am auzit-o pe Stefania spunandu-i ca are unele reticente si ii este rusine sa ii dezvaluie. Cosmin a insistat sa ii spuna tot ce o supara, ma gandesc la ce ar putea sa se refere dar prefer sa mai astept putin, totusi cred ca, fiind femeie va dati seama la ce ma refer, nu doresc sa spun mai mult.

Casa iubirii din 2 Martie 2024 Online

De la inceput am fost ferma toti ceilalti sunt ca niste copii iar nu le putem imputa asta Mantea ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care isi conduc emisiunea si cum ii imbina pe toti unii cu altii, cei care doresc pot sa ma judece dar exemplul meu notabil ramane legat de Nona si Patrick in acea emisiune am vazut o dragoste autentica, am plans si am ras m-am implicat si i-am sustinut acum, dupa un an lumea inca ii adora pentru ca au fost sinceri si reali, demonstrand o dragoste sincera, ce face Patrick acum este altceva in fiecare zi el arata ceva nou lui Nona si, implicit noua, ca nu iubeste, Patrick esti dezamagitor nu cred ca pentru tine banii fac diferenta, zi de zi te cobori tot mai mult.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 48, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 2 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!