Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 26 din 9 Februarie 2024

Cine stabileste regulile minunate ale conversatiilor si a cand este potrivit sa se discute? Daca nu exista o discutie animata, devine totul plictisitor? daca sunteti deranjate de liniste, mergeti in alta parte sincer, daca as fi in locul baietilor as vota pentru Julia, pentru ca nu pare sa fie interesata de nimeni si nimeni nu o place, ocupa spatiul de pe canapea fara niciun motiv si se implica doar in barfe si scandaluri. Larisa, din pacate nu-si va folosi aerul de superioritate si modul in care se exprima pentru a-ti oferi vreun ajutor, speram ca Robert va realiza acest lucru.

Larisa si Patrick sunt extrem de fericiti sa fie impreuna, in timp ce Robert este dezamagit cand ii vede pe cei doi impreuna, ea este mereu in dubiu, iar atentia ii face placere, Julia se simte confortabil langa Cosmin, desi spune ca nu mai este interesata de el aceste fete par sa atraga toti baietii catre ele, ele se simt bine izolate de celelalte fete si productia a avut grija sa le separe, evitand astfel conflictele cu Virginia si Bianca, in special.

Casa iubirii din 9 Februarie 2024 Online

Situatia dintre Robi si Julia este asemanatoare cu cea dintre Laurentiu si Bianca din sezonul doi. Felicitari baietilor care au curajul sa corecteze astfel de femei care se cred superioare celorlalti, Julia ar trebui sa fie mai retinuta pentru a-si gasi un partener in viitor, Bianca este o tanara cu o educatie sanatoasa si verticala, care se exprima in mod clar si este bine educata. Din cauza nivelului sau inalt, ii va fi dificil sa gaseasca pe cineva potrivit in casa aceasta, majoritatea baietilor fiind sub standardele ei.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 26, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 9 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!