Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 24 din 7 Februarie 2024

In privinta ta Virginia, te rog sa nu il iei inapoi pe Patrick cand va realiza cu adevarat cat de malefica poate fi Larisa el este o versiune mai usoara a lui Bogdan, observa cand se dezvolta ceva mai serios intre o fata si un baiat si acolo isi doreste sa intervina. Vrea sa arate ca este capabil sa le atraga pe altele, ca este atat de atragator incat fetele renunta la cei care le trateaza cu respect, inca mai are mentalitatea unui baietel care considera ca a fi cu o femeie este o competitie pe care trebuie sa o castige, doar asa isi poate dovedi lui insusi cat de valoros este.

Dupa ziua de astazi am ajuns sa nu pot sa cred cat de intrigate par sa fie Julia si Larisa atunci cand vine vorba de Bianca, daca nu iti place alt baiat in afara de Cosmin, te votam dar tu, Julia ce se intampla cu tine? cui ii pasa, ai spus acelasi lucru si te porti interesanta, cand fizicul tau nu conteaza atat de mult. Totusi, cum se face ca iti plac doar baietii care arata bine? Mie imi place emisiunea, dar mi-e greata sa ma uit din cauza voastra, doar tu Julia vorbesti mereu, vrei sa fii vedeta sa imiti o alta concurenta? te intelegem, dar diferenta este ca nimeni nu te vrea pe tine.

Casa iubirii din 7 Februarie 2024 Online

Chiar astept si astazi aproape cu nerabdare intalnirea dintre Larisa si Robert, nu ca as avea vreo asteptare ca Larisa sa doreasca sa se impace cu Robert, sunt sigura ca nu isi doreste asta, dar vreau sa vad ce motive invoca aceasta fata speciala, din perspectiva ei, daca ar spune din nou ca vrea sa inceapa de la zero cu un baiat, inseamna ca atat ii este gandul, Larisa a mentionat ca si ea a trecut prin multe, are curajul sa se deschida in emisiune, ar fi corect din partea ei sa faca acest lucru si as aprecia sinceritatea ei.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 24, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 7 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

 

 

error: Content is protected !!