Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 19 din 2 Februarie 2024

Si ieri Robi a observat ca Stefania este mai tanara si a crezut ca va cadea in capcana farmecelor lui, asa cum s-a intamplat cu Aleyna si Giulia insa, de data aceasta, el a fost inselat deoarece am observat ca Robi era confuz si nu stia cum sa reactioneze, vazand ca Aleyna se apropie de Stefan. Stefania manifesta interes fata de Cosmin, iar lui Robi i-a ramas doar Julita drept optiune careia sa ii acorde atentie.

Inca odata Stefania arata ca este matura atunci cand este necesar, depasind multe fete in acest sens, n contrast Bianca adopta o aparenta si un comportament fals, mai ales cand se apropie de Cosmin, ea se aseaza intotdeauna langa Stefania in momentele in care stie ca urmeaza o interactiune cu baietii, cu scopul de a fi in atentia lui Cosmin. Bianca este constienta de privirea lui Cosmin in timpul conexiunilor, dar in rest sta pe canapea langa Larisa acolo unde statea cand credea ca poate atrage atentia lui Robert. Comportamentul ei este intrigant, iar astazi atat Patrik cat si Cosmin au intrebat-o despre motivul schimbarii rapide in atitudinea ei.

Casa iubirii din 2 Februarie 2024 Online

Cand Stefan a discutat cu Aleyna, a observat ca aceasta este interesata sa-l cunoasca, dar era totusi legata de relatia cu Robi, avand impresia ca ar putea avea ceva cu el, la hotel Stefan l-a intrebat pe Robi despre intentiile sale cu Aleyna, iar Robi pare sa-i fi sugerat sa o abordeze pe Stefan, deoarece nu ii pasa de Aleyna. Desigur, aceasta situatie a convenit lui Robi deoarece astfel scapa de Aleyna si putea continua sa se distreze cu alte fete. Stefania ar dori ca toti, atat Patrick, cat si Robi si Cosmin, sa fie dupa ea, pentru ca ea sa le spuna ca in Italia este considerata o printesa, in timp ce in Romania este privita doar ca o adolescenta, nu inteleg ce gasiti voi atractiv la aceasta tanara, dar nu ma asteptam sa il doreasca si pe Robi, mai ales ca acesta are aproape 30 de ani si pare sa nu aiba o directie clara in viata, ea vrea sa fie ea cea care dicteaza directia relatiei, in ciuda diferentelor de varsta si alegerilor discutabile ale lui Robi.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 19, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 2 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!