Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 154 din 16 iunie 2024

Daca Cosmin este eliminat, atunci de ce se mai afla in casa Rebecca, Robi si Virginia? pentru ca si ei ar trebui eliminati de ce nu se intampla asta? Foarte simplu emisiunea este atat de slaba si fara concurenti buni care sa se inscrie, staff-ul incearca sa salveze emisiunea cu rebuturi, cu Robert si Giuly nu poti face scandal si mizerie, iar productia asta vrea de aceea nu-i arunca din casa pe cei care incalca regulamentul si pe Julia mahalagioaica.

Patrik doarme cu Cosmin in camera, i-a luat telefonul cand dormea si a trimis mesajele, smechera nu stia de la tantalaul de Cosmin toate informatiile si le a dat drumul in online, a vazut ca asta ia cecul si ca urmeaza altul si a actionat, deci a scapat de unul, dupa va da in Robert si Giuly, el Petre si balonul de Julita sant turele tablei de sah totul pentru audienta, daca era alta moderatoare in locul mantutei mai credeam, dar femeia asta este in stare de orice, ii dau dreptate tatalui unui concurent care spunea ca citez hoasca este vinovata de distribuirea unor filmulete ale unei concurente de la alte sezoane.

Casa iubirii din 16 Iunie 2024 Integral

Cand Cosmin a vorbit de camera rosie avuta cu Stefania, pe canapeaua verde din fata lor era Antoni si Robi, interesant cum operatorii care filmeaza camera rosie, dupa ce asculta cum concurentul cheama pe cel dorit, brusc nu mai aud, nu mai citesc pe buze, trec camera pe pilot automat, numai eu am vazut momentele in care uneori concurentii dialogheaza cu camera, cum li se face legatura cu ceilalti concurenti in anumite momente? Cosmin este vinovat, probabil, vom vedea ce acuze i se aduc.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 154, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 16 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!