Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 14 din 28 Ianuarie 2024

Este evident ca Patrick, Cosmin, Julia si Larisa au inteles sa colaboreze pentru a se ajuta reciproc si a rezista cat mai mult in emisiune acelasi lucru l-au facut si Radu, Ionut, Bianca si Radu in sezonul precedent. Nu consider ca este un joc corect ca acesti concurenti din sezonul trecut sa participe in acest sezon, deoarece au acumulat experienta si s-au obisnuit cu camera, dialogul si interactiunile impuse de formatul emisiunii, ceea ce le confera un avantaj semnificativ in detrimentul concurentilor noi. Mai mult, repetitia acelorasi concurenti cu aceleasi fete si strategii, face experienta de a urmari emisiunea mult mai plictisitoare.

Robert isi dezvaluie treptat adevarata sa natura, in spatele aparentei sale de persoana foarte calculata se ascunde un caracter destul de neplacut. Ieri, Cosmin a avut o cadere neplacuta cand a inceput sa vorbeasca singur, este pacat pentru el si sper ca este doar o greseala temporara, nu inteleg ideea ca fiecare persoana doreste sa cunoasca pe toata lumea cred ca atunci cand ne simtim atrasi de cineva, ramanem implicati in acea relatie. Cosmin pare sa il imite pe Radu in acest sezon, in mod similar, vorbeste cu obiecte, discuta cu el insusi se prostesteaza si inventeaza intrebari pentru ceilalti concurenti, incercand sa atraga atentia camerei si sa creeze momente dramatice si discutii. Totusi, aceasta imitatie pare sa fie apreciata doar de cei mai putin avizati in lumea concursurilor televizate.

Casa iubirii din 28 Ianuarie 2024 Online

Laurentiu este singurul concurent din emisiune care pare sa isi doreasca o familie, cu toate acestea, este evident ca ceilalti participanti isi doresc mai degraba confirmare, bani si atentie, fara a avea nevoie de un baiat cuminte, este dezamagitor sa vedem cum Daniela este tratata cu dispret, iar cuiva ar trebui sa ii explice ca modul sau de vorbire afectat si gesturile infantile nu o fac sa para draguta. Stefania este o fata extraordinar de frumoasa, dar pare sa ofere un aer naiv si sa nu se implice corespunzator in dinamica emisiunii. Laurentiu ar trebui sa-si pastreze demnitatea, deoarece oricum nu avea multe de castigat, mai ales ca ceilalti baieti, cum ar fi Robi, Robert si Patrick, sunt apreciati pentru calitatile lor, chiar daca sunt tineri. Este trist sa vedem cum educatia si bunatatea lui Laurentiu trec neobservate in aceasta atmosfera competitiva, in care majoritatea femeilor par a cauta doar fani pe Instagram si nimic mai mult.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 14, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 28 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!