Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 132 din 25 Mai 2024

Mai opriti-l pe Sebastian din vorbit si mai puneti-l sa si asculte vorbeste ca o moara stricata si e fixat doar pe ideile lui, discutia ajunge sa fie purtata de fiecare separat si fiecare intelege ce vrea si ce-i convine va dati seama ce parere are despre el? serios, nici prin vis nu e ok asa barbat agresiv in voce mereu si mereu pus pe critica si cearta si Roberta e mare specialista in relatii, dupa ce a facut ce a facut, a uitat ca saptana trecuta voia sa plece acasa si sa puna stop cu Sebastian? Acum e dragostea vietii ei, ei vorbeste de principii intotdeauna a fost greu sa gasesti persoana potrivita, dar sa nu exagereze.

Antoni si daca nu o place pe Rebeca el se baga in seama doar sa poata ramane in casa si iar sa nu cumva sa o ia Bogdan mai repede ca dupa el ce o sa faca, restul feletor nu il vrea pe Antoni, Cosmin ati vorbit in privat cu Stefania ai vazut ca parca i-ai dat startul la Stefania te iubesc si cea care a spus ca nu va spune cuvantul, acest te iubesc la spus cu atata lejeritate fara suspans sau emotionata falsi mai sunteti cat o sa mai puteti duce falsitatea asta dintre voi ca numai iubire nu e, azi ai spus una Stefania si maine spui te iubesc si chiar Cosmin nu a mai fost suparat si dintr-o data te iubesc.

Casa iubirii din 25 Mai 2024 Integral

Cosmin a avut bun-simt in sezonul doi, acuma el vorbeste de toti Sebastian daca va uitati el tinea cu Stefania dar cand Robita si Antoni ii dadea exemple dar de ce Cosmin a aruncat cu flacari in Sebastian si nu in Robert el a dat startul, de aicea deduc ca, Cosmin nu este corect si ii este frica s-a deranjeze pe Robert si Robi.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 132, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 25 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!