Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 353 din 3 Ianuarie 2024

Cosmin anxietatea vine din nemultumiri, ai incredere in tine si nu avea mari asteptari, nu incerca perfectiunea nu e nimeni perfect, eu am o varsta si eu am avut anxietatea, puneam tot la suflet, dar acum regret viata trebuie traita nu alerga dupa perfectiune, nu uitati ca toti imbatranim si plecam la un moment da asa ca traiti viata la maxim, in emisiune prea multa cearta, rautati, pentru ce? competitia nu valoreaza nimi si tot din propria mea experienta va spun ca banii nu fac totul in viata.

Larisa si Mihaela nu puneti la suflet nimic din ce spune Bianca pentru ca se vede pe ce fete este invidioasa, sunteti doua fete frumoase destepte pe care Bianca nu le poate manipula cum vrea ea, fiti puternice si fiti voi asa cum sunteti naturale, Bianca este invidioasa si frustrata pe voi pentru ca sunteti cele mai frumoase si cu bun simt din casa si aratati foarte bine, de aici pornesc rautatile Biancai ca sunteti peste nivelul ei. Antoni nu a bagat-o in seama inca de la inceputul petrecerii, statea cu spatele la ea, ea se simtea singura. Dupa care Vlada a inceput sa danseze pur si simplu, cei care o condamnati pe Vlada ce ati fi vrut sa il astepte pana binevoieste printul Antoni sa vorbeasca cu ea, adica tot ea sa il intrebe, sa il invite la dans etc. De ce doar ea sa il intrebe, sa il ia de mana iar el nu? S-a vazut clar, el vrea o sclava Isaura, sa stea intr-un colt si sa se roage de el.

Casa iubirii din 3 Ianuarie 2024 Online

Vlada, parca-i o stana de piatra e neclintita, vrea sa para dura, nu schiteaza nici un zambet ca ar avea un sentiment se preface indiferenta, dar e o mica mare smechera si doreste sa conduca ea relatia cu vorbele ei cu alo-ul ei, a devenit nesuferita. A spus ca in Republica Moldova asa se danseaza, dar ea facea contre catre Antoni, ce incredere ai avea in ea? vrea sa para la televizor ca este serioasa, dar de fapt nu este. Bine i-a facut Antoni ca i-a dat papucii, ei amandoi s-au inscris in sezonul 3 si ca sa se poata inscrie nu trebuie sa fie cuplu, asa ca, s-au despartit dar sa vedem daca vor fi si acceptati.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 353 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 3 ianuarie 2024 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!