Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 352 din 2 Ianuarie 2024

Robert este singurul barbat care merita marele premiu pentru ca nu a jucat murdar ca ceilalti, asa cum a jucat Radu cu Cristina un an de zile sau Bianca cu Alexandru si Ionut doar pentru a castiga marele premiu, au calcat peste cadavre pentru bani si faima dar au ramas in mintea telespectatorilor. Robert este un barbat foarte asumat si onest dar si intelligent si frumos barbat si-a dat seama de jocurile murdare care sau facut in casa pentru al denigra si batjocuri dar Robert ramane un barbat asumat si serios si merita marele premiu.

Antoni a facut cuplu cu Vlada ca sa ramana in continuare in emisiune, a observat ca restul concurentilor nu voteaza spre eliminare partenerii din cuplu, deci a bifat scopul emisiunii. Mi se pare ca si prin atitudine si prin comportament incearca sa-l copieze pe Laurentiu, la intrarea-n casa era catelus dupa Larisa, iar acum face pe durul, urat, foarte urat. Bibanca cand cauta intrigi de multe ori intriga ajunge direct la Ionica, dupa care spune ca a fost o gluma ca in final sa recunoasca ca o enerveaza cand aduce argumente Ionica. Antoni nu a bagat-o in seama inca de la inceputul petrecerii, statea cu spatele la ea, ea se simtea singura, dupa care Vlada a inceput sa danseze pur si simplu, cei care o condamnati pe Vlada ce ati fi vrut sa il astepte pana binevoieste printul Antoni sa vorbeasca cu ea, adica tot ea sa il intrebe, sa il invite la dans etc. De ce doar ea sa il intrebe, sa il ia de mana iar el nu? S-a vazut clar, el vrea o sclava Isaura, sa stea intr-un colt si sa se roage de el.

Casa iubirii din 2 Ianuarie 2024 Online

Robert este singurul concurent din casa iubirii care a incercat sasi faca o relatie serioasa cu Mihaela dar nu sa putut pentru ca toti l-au atacat, si Mihaela l-a denigrat si batjocurit in cel mai josnic mod, si a mai si ras de Robert impreuna cu dusmanii lui, foarte urat din partea Mihaelei. Orice femeie intreaga la minte isi apara iubitul nicidecum cum a procedat Mihaela, a lucrat foarte murdar, sa folosit de el pentru ca ea era eliminata de mult timp din casa, daca nu o accepta Robert sa faca o relatie.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 352 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 2 ianuarie 2024 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!