Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 347 din 28 Decembrie 2023

Eu chiar nu inteleg de ce Bianca ar mai ramane in emisiune daca Ionica ar fi eliminat? daca ti-ai gasit iubirea ca asta e contestul emisiuni care e scopul de a mai ramane in emisiune daca partenerul/a ar pleca tu pentru ce ai mai ramane? Lorena de exemplu cand a fost eliminata daca Laurentiu nu avea nimic pentru ea si nu o iubea cum o iubeste ar fi ramas in emisiune, sa cunoasca pe altcineva, dar tinand in vedere ca iubirea lor a fost reala a renuntat la orice pentru a fi cu ea, asa ca oameni buni la ce concluzie se poate ajunge despre relatia Biancai cu Ionica? e o farsa, un teatru din partea Biancai.

Julia devine din ce in ce mai penibila pe zi ce trece, dar cat timp i se mai permite sa se bage, sa judece, sa denigreze sa isi bata joc tot ceea ce se intampla intre Cosmin si orice alta fata? ea nu isi da seama ca se umileste de fiecare data, mai mult si mai mult? a spus azi ca regreta enorm ca s-a sarutat cu el, daca e asa ar trebui sa se opreasca cu geloziile cu atacurile directe si indirecte, cu analizele ei aprofunzite la tot ceea ce face, zice Cosmin de multe ori, imi place cum vorbeste, dar cat are de vazut cu Cosmin, se face de ras, efectiv.

Casa iubirii din 28 Decembrie 2023 Online

Nu stiu daca Mihaela si Cosmin vor ajunge sa faca o relatie, ca nu am puteri psihice, ca si sustinatorii lui Robert si nu pot prezice viitorul, dar mi se pare ca e chimie intre ei doi si consider ca ar face un cuplu fain, consider de asemenea ca amandoi au multe chestii in comun, adica, cauta relatie serioasa de viitor familie, faptul ca par sa ia lucrurile incet, mi se pare matur si ‘sanatos’ pentru o relatie de viitor, Catinca, Julia, i-au cazut prea repede si usor in capcana, Cosmin, probabil s-a si desumflat repede de ele din cauza ca le-a putut avea prea usor.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 347 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 28 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!