Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 346 din 27 Decembrie 2023

Binenteles ca Robert n-ar putea fi discriminat in halul asta fara acceptul staff-ului, clar ca s-a dat unda verde ca Robert sa fie marginalizat, tracasat, alungat, hulit de toti, ceea ce este foarte ingrijorator. Acest lucru dovedeste foarte clar cum oamenii functioneaza, se creeaza dusmanul, se educa mentalitatea de haita hranind-o cu idei deja formate si aruncandu-i o recompensa, dupa care se asmute haita impotriva dusmanului, nimeni in afara de Robert nu merita sa castige, iar emisiunea ar trebui desfiintata pentru ca transmite un mesaj periculos, acela ca bullyingul in forma continuata este acceptat, admirat si recompensat.

Mantea cupleaza oamenii cu forta pentru ca sa dea credibilitate emisiunii, doar este Casa Iubirii. Dar nu-i reuseste pentru ca atunci cand este iubire, nu e loc de ura, lipsa de respect, atac la persoana, mizerii de cartier marginas, deci nu este Casa Iubirii, ci mizeriei umane pentru ca scoate in evidenta doar ceea ce este mai ura din personalitatea concurentilor si-i premiaza cu cat sunt mai obraznici, aroganti, manipulatori, tradatori si mincionosi. Singurul lucru care o mai tine pe Julia in casa e teatru asta ca vezi Doamne il place pe Cosmin, ce sa ii placa si de ce, ca o tot refuza, ca ii vorbeste urat ca a pupat-o si nu a recunoscut, ca nu o vede suficient pentru el asta retoric intreband.

Casa iubirii din 27 Decembrie 2023 Online

Ce actor bun esti Radu, daca voiai intr-adevar cuplu cu Cristina ii spuneai exact ce simti pentru ea, ii cereai iertare pentru ca ai jignit-o, o luai de mana si ii spuneai ca iti doresti f mult sa fiti din nou un cuplu. Tu ce-ai facut? Te-ai despartit de ea dintr-o data fara nici o problema, ba chiar voiai sa pleci si acasa, nu te interesau lacrimile ei, intr-un cuvant erai indiferent, ba chiar mai si radeai cu gura pana la urechi. Dupa aceea te-ai gandit ca tot mai bine e sa o lalai si sa faci pe victima, nearatand nimic clar, te suparai din orice, o faceai sa planga etc. In concluzie nu ai dorit-o niciodata, doar ai vrut sa pari ca lupti pentru impacare ca sa dai bine la public, urat caracter.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 346 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 27 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!