Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 340 din 21 Decembrie 2023

Ma uimste acest Robert impreuna cu familia lui, ei nu cunosc notiunile juridice bazice, atunci cand semnezi un contract individul de munca, semnezi si un act de confidentialitate in care te obligi sa respecti si sa nu divulgi informatii esentiale despre organizatie, cum poate ataca staful, daca ei sunt bazati din acest punct de vedere? doar daca sunt santajati de aceste persoane. Din cate stiu eu, se pedepseste eu au tupeu sa mearga atat de departe, nu ma uit la emisiune dar rezumatele uneorie le mai urmaresc, oferindu-mi o doza de amuzament. Daca staful a stiut nu pot sa mai spun nimic, este jalnic cum se fac aceste emisiuni as vrea sa spuneti in direct tot ce stiti ca sa vedem ce vor spune staful si Mantea daca se cred sinceri.

Nici Vlada nu este curata, asta mi-a dovedit cum este de cand venea in emisiune si facea complimente la altii, de fata cu Antoni si faptul ca ea merge la club desi are relatie, nici asta nu e curata, tot ea o lasa pe cacinca sa il ia pe Antoni peste picior, ca cica nu vrea sa se certe cu ea, si acuma Catinca cu satra impreuna cu Bianca, Antoni nu stiu ce pazeste dar nu e o femeie sa poti sa iti intemeiezi ceva serios cu ea, este tare in gura si vorbeste cu Antoni aiurea, dar cand sa le dea replica la prietene nu poate, ba chiar il pune pe Antoni sa taca, si ma intreb, e devina Antoni ca sa destrabalat si deschis fata de fetele astea? Trebuie sa se lase Antoni mai prejos sa nu ii scoata alea caracterul la iveala, e bine ca are grai sa zica la barbati ca sunt frumosi din cap pana in picioare dar nu avea grai sa le opreasca pe terminatele alea sa vorbesti urat de iubitul ei.

Casa iubirii din 21 Decembrie 2023 Online

Intortocheate sunt mijloacele pe care concurentii le folosesc ca sa isi atinga scopurile in casa iubirii, indiferent daca aceste scopuri privesc iubirea care dupa parerea mea nu exista, faima, banii, mijloacele folosite sunt diferite la unii fata de ceilalti, dar scopul tuturor este acelasi, Julia loveste in Cosmin tot timpul, dar dupa ce el a refuzat-o. Radu face ce face si loveste in Bianca si Robert, principalii rivali ai lui in lupta pentru finala, Mihaela se agata de Cosmin si invers in dorinta lor de a ajunge in finala, Antoni si Vlada la fel. Patrick se apropie de Cristina ca si un frate cum spune el si de Catinca, sperand ca pana la finala cine stie cu care va face ceva, ca de premiu nu este vorba la el si Larisa, regulile se respecta. Ionut fara Bianca n-ar fi avut nici o sansa in emisiune, ea este cea care il pune in evidenta, iar Bogdan este cantitate neglijabila, fiind ultimul concurent intrat, om vedea care pe care.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 340 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 21 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!