Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 338 din 19 Decembrie 2023

In primul rand Julia nu are dreptul sa o faca pe Mihaela proasta, in conditiile in care ea trage de toti barbati in continu si isi i-a refuzuri, plus de asta faza cu tricoul nu are cum sa il faca o femeie normala la cap, ii aduci tricou cu tine ca tea refuzat, dar demnitate mai ai sa susti faptul ca esti o refuzata ? Inteleg de ce toti o refuza, este foarte greu de suportat, gura mare si nici un sens nu are, si din pacate are si hramul ala de rautate care iti aduce pacostea la casa, asa ca julito iartane pe noi Mihaela fata de tine, nu trage de barbati ci este curatata de barbati de aici poti substrage cine este.

Ionut este un baiat foarte bun care vrea sa fie el insusi bineinteles nefiind lasat de Bianca, acelasi lucru a facut Catinca cu Robert ca trebuie sa se schimbe de dragul ei, ele vor ca baietii sa faca cum vor ele, sa vorbeasca cum vor ele, sa se comporte cum vor ele, ca si in cazul lui Robert si Ionut a fost deranjat, Bianca se plictiseste repede de oricine, nu se potrivesc. Adelin nu a fost sincer niciodata, dar nici Raduca, Radu l-a votat pe motiv ca nu a venit sa faca materiale cu el cand plangea ca o femeie din aia batuta de soarta, in fine nu imi pare rau de Adelin, pana la urma este finala si cei mai putini votati toti iese ori ca acuma ori ca mai tarziu, ce imi este foarte ciudat de unde pana unde este Catinca mai votata si sustinuta in conditiile in care bubuie netu despre specimenul asta, si nu in sens pozitiv.

Casa iubirii din 19 Decembrie 2023 Online

In ultima saptamana din aceasta emisiune o sa vedeti cea mai mare falsitate din partea concurentilor. Ieri pe live multi sustinatori au spus ca Mihaela l-a ales pe Robert dupa ce a aflat participarea lui Cosmin in finala. Dupa judecata mea, Andreea Mantea i-a pus intrebarea inaninte de gala pentru a o putea dezbate in gala, Cosmin daca ramane drept, ferm pe pozitii si nu se injoseste sa o sustina pe Mihaela in mare finala, va ramane cu multi sustinatori care vor empatiza cu el. Depinde de el cum o sa isi joace cartea, in acest sezon nu am tinut cu nimeni, falsitatea concurentior a devenit asa de evidenta.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 339 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 19 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!