Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 336 din 17 Decembrie 2023

Robert a uitat de iubire si s-a pus pe strategie, din pacate Bianca este prea vicleana si inteligenta si il face varza dintr-o fraza. Robert a facut multe greseli si Bianca il le taxeaza una dupa alta, toti joaca, dar singurul care se batea cu pumnul in piept ca fiind real a fost Robert si din pacate nu mai este real demult. S-a unit cu focul sa treaca podul si acesta l-a aruncat din barca chiar aproape de mal, unde se ineaca singur in propriile greseli, ceea ce este si mai dureros.

Nu imi place Bianca dar stie sa isi joace cartea are o mana de fete care ii asculta vorbele si care la final o sa voteze pt.ea si Ionut. A facut in asa fel subtil sa le desparta pe unele ca la final sa nu isi voteze parteneri ci pe al ei. Este un concurs si cei slabi o sa plece decat cu sustinerea celor de acasa care mai bine le deschidea ochii unora. Din cele 3 care o atacau pe Mihaela, o mai astept pe Bianca sa fie in situatia celor doi. Poate asa vor invata sa fie mai empatice la problema unui om, nu o inteleg pe Mantea, chiar Antoni trebuie sa ramana in cuplu ca asa vrea ea. Vlada nu are nici o treaba, este tot un fel de Radu care plangea cu lacrimi de crocodil. Radu, inteleptul emisiunii s-a trezit sa dea sfaturi el s-a dus la date cu Cristina si cand s-a intors de drag ce ii era a facut-o nespalata, Bianca nu s-a putut abtine sa nu aranjeze ea lucrurile, ea “mama Dolores”.

Casa iubirii din 17 Decembrie 2023 Online

Cum este posibil ca Mantea cu toata experienta ei, ma rog experienta in gilimele ca ieri mi-a lasat in gust amar si multa penibilitate, sa zica ca Antoni e gresit. Pai stati asa, va explic putin situatia ca vad ca Mantea o ia pe araturi, deci vlada spune ca nu a spus nimic si nu le-a aprobat pe fete cand l-au acuzat pe Antoni ca e fals, pai de unde pana unde sa permiti la niste fete sa iti faca Omu fals si tu sa nu zici nimic , atata timp cat iti iubesti barbatul nu lasi pe nmn sa il vb de rau si sa il jigneasca daca faci asta inseamna ca barbatul ala iti este prea indiferent, in al doilea rand dmna Mantea, tu zici ca nu il intelegi pe Antoni, nici noi nu te intelegem pe tine ce vrei sa faci.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 336 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 17 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!