Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 334 din 15 Decembrie 2023

Ieri am vazut niste figuri dezamagite si anume Patrik si Larisa, este de inteles ca nici unul nu s-a atins scopul reveniri in sezon. Fatarnicia primeaza ca si falsitatea, noi telespectatori avem o inteligenta ce fiecare se respecta in felul lui, cum vad comportamentul concurentilor, parerile sunt impartite. In momentul de fata in emisiune au ramas doar fete rautaciose, perverse, false singura care se salveaza e doar Mihaela. Baietii sunt ok dar din pacate nu au niste fete cu care sa faca o relatie si se complac si ei in tot felul de situatii ca sa nu plece acasa. Eu cred ca daca aduceau fete cu un caracter frumos, care nu stateau sa o asculte pe Bianca, care aveau curajul sa o puna pe Biencuta la locul ei si sa nu-i permita sa se bage sa vorbeasca in numele lor ar fi fost mai multe cupluri reale, iubire.

Cand Mihaela sa referit sa aibe zece milioane in buzunar, nu se referea ca trebuie sa cheltuie cu ea la o intalnire atatia bani, se referea sa fie un barbat stabil financiar adica cu un serviciu si nu bani de la parinti, care isi doresc o relatie serioasa care sa duca spre o casnicie. Un barbat fara un ban in buzunar e unul caruia ii plac prea mult distractiile si aventurile si nu este serios. Petardele nu au cum sa o inteleaga pe Mihaela pentru ca ele nu vor ceva serios pentru ca ele nu sunt serioase, Catinca si Giulia sunt sub orice critica si mor de ciuda cand vad ca nu le cad barbati la picioare.

Casa iubirii din 15 Decembrie 2023 Online

Bianca si Catinca au complotat de la incept sa il atraga pe Robert din bratele Mihaelei, ca sa il traga in jos si Bianca sa il duca in finala pe Ionut al ei, deci mare fraier si Robertito si-a luat-o el de la Bianca si fraiera de Mihaela la fel, amandoi au avut de pierdut ca s-au lasat influentati de Bianca care s-a dat prietena cu amandoi si apoi i-a despartit ca altfel nici ea nici Ionica nu aveau nici o sansa, de asta zic toti ca este desteapta, rea si parsiva, asta inseamna sa fii parsiv in emisiune, ce pot sa zic este nevoie si de fraieri pentru ca cei parsivi sa castige.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 334 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 15 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!