Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 333 din 14 Decembrie 2023

Mihaela nu este perfecta dar este mult mai educata decat cele patru clevetitoare Bianca, Catinca, Julia si Vlada care au format un cuib de viespe care se ocupa doar cu barfa, imi pare bine ca un pic s-a retras din cuib Cristina dar mai are de lucrat pana ce va elimina naravurile Biancai pe care le a dobandit nu mi-as dori sa promovam asemenea caractere dintre toate Mihaela are un caracter mai frumos, mi-as dori sa fie castigatoarea sezonului pentru a nu promova barfa intriga rautatea invidia perversitatea Biancai pentru a da un exemplu tinerilor de acasa ca nu poate castiga tupeul obraznic si lipsa de bun simt.

Doi baieti mi-au placut si mie cand s-au prezentat si acum o sa para ca-i critic pe amandoi, dupa ce l-am cunoscut un pic pe Claudiu am inteles ca in pofida faptului ca plesnea de destept avea un motiv pentru care era preocupat de dezvoltarea personala ca Greta Clima, dar Bogdan, desi nu e la fel de instruit ca primul, parea destul de echilibrat si de abil social. De ce Dumnezeu sa spui cand te caracterizezi ca citesti carti de dezvoltare personala, lecturile astea nu va imbogatesc cultura, doar va fac sa pareti nesiguri ori nemultumiti de voi insiva. Ori, nimic nu e mai sarmant pentru fete decat increderea voastra in sine! Si sa nu spuneti ca sunteti pasionati de psihologie pentru asta exista clasicii, care sunt mai toba de psihologie decat unii dintre specialistii de la tv. Sa mor io, asta ca sa o citez pe frumoasa Larisa, daca nu mi-ar atrage atentia mai mult unul care se prezinta ca un pasionat de revistele auto ori de aia a lui Hefner.

Casa iubirii din 14 Decembrie 2023 Online

Ieri a exagerat Bianca putin dar a spus bine cand a spus ca Mihaela nu se potriveste cu Bogdan si ca mai bine se potriveste cu Bogdan, dar ce nu a inteles Mihaela ii ca nu a fost un atac ca ar fi Bogdan, mai sus ca ea sau ceva de genul ideea ii ca atat fizic cat si mental Mihaela se potriveste cu Cosmin perfect chiar se completeaza unul pe celalalt. Si un sustinator al Biancai sunt si o spun ca ar arata minunat impreuna daca si-ar da sansa la o posibila cunoastere chiar o relatie. Julia mi s-a parut simpatica la inceput, dar a devenit insuportabila, a atacat toate fetele care au exprimat cea mai mica apropiere catre Cosmin, inteleg ca-l place, dar acum pare ca o fosta geloasa de care nu poti scapa.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 333 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 14 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!