Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 327 din 8 Decembrie 2023

Mai, oameni buni, eu am o gandire logica, chiar pragmatica. Sunt apreciata ca inteleg repede despre ce este vorba dar ma chinui sa inteleg ce ii reproseaza Catinca lui Robert nu de alta, dar as scrie ce ar trebui sa-i raspunda Robert si nu inteleg stau si eu, exact cum sta Robert muta ma uit si astept sa inteleg care este problema. In schimb, inteleg foarte bine atitudinea lui Robert, pentru mine este clar ca iar se cauta, fortat, ceva impotriva lui, ca sa-l coboare in ochii publicului, si mai cred ca cea care a pus-o pe Catinca sa faca acest circ, fara motiv plauzibil, este Mantea.

Trebuie sa vina si a doua fata cu care a interactionat Robert, sa-i aduca aceleasi reprosuri, neadevarate, cum le-a adus si Mihaela, tot neadevarate si aiurea, vorbe goale spuse despre Robert, contrazise logic de fapte. A, vor ca Robert sa vrea sa iasa din emisiune? Si o pun pe Catinca sa-i ceara asta? deoarece stiu ca Robert nu va minti, cum ar face oricare alt concurent, alt concurent ar spune: da, iubito, iesim, du-te tu inainte apoi vin si eu. Dar Robert nu este genul care sa minta, el gandeste logic, daca as iesi cu ea n-am nici-o baza ca nu ma va trada si parasi inca nu ne cunoastem prea bine, si cred ca Robert se simte, acum tradat de Catinca, ea nu spune nimic clar, doar reproseaza exact ca Mihaela, fara motiv deci este o tradare,
pentru Mantea, daca iese Robert din emisiune, este bine daca nu iese din emisiune, este tot bine pentru ca il poate acuza ca intre iubire si emisiune a ales emisiunea, faina facatura, madam Mantea, daca nu va fii Robert castigator al acestui sezon, atunci chiar este un fiasco total acest experiment

Casa iubirii din 8 Decembrie 2023 Online

Faptul ca Robert e narcisist si nu pune 2 lei pe sentimentele altcuiva e adevarat. Am fost sustinatoarea lui la inceput, dar acum e clar ca el este acolo doar pentru imagine. Nu intelege ca nu Catinca sau Mihaela ii strica imaginea, ci asa este el. Un om bolnav psihic, dement efectiv. Catinca merita sa simta tot pe propria piele. Langa Mihaela nimeni nu a fost atunci, o atacau si il sustineau pe Robert. Meriti toate lacrimile, Catinco. Speram sa nu mai vedem acest dement in alt sezon. Catinca de unde asa emotii pentru Robert din acele 5 minute pe care le petreceti impreuna pe zi? ce asteptari ai tu? Robert e pentru competitie, el nu pune suflet in indragosteala se vede clar, numai tu chiar esti disperata dupa pupicuri, atentie, vrei sa arati ca cu tine nu e ca cum a fost cu Mihaela,dar,el este si va fi competitiv.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 327 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 8 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!