Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 326 din 7 Decembrie 2023

Asa baieti plac fetelor, precum Ionut nu ca Radu, cica a facut mult, ba chir tot pentru Cristina si n-a reusit, ce a facut? De ris, a injosit-o, a ignorat-o, a constrins-o, a facut-o sa sufere, sa planga, ca pute in fata unei tari, pentru asta trebuie iubit, Radu? Un barbat, cand sa indragosteste si o vrea, o are se pune luntre si punte da tot de e el, ba chiar o ia si pleaca acasa, dar el joaca teatru suferind ca sa ee cecurile. Afara cu el, a luat toti banii stafului, batindu-si joc de ceilalti concurenti, care sint mult mai buni Cristina, nici nu te uita in urma.

Patrik a pomenit despre cum e Robert la hotel, ca e relaxat, asta mi-a adus aminte de comportamentul Catincai, care parea unul jucaus atunci cand dadea tarcoale locatiei, incercand sa intre dupa el in hotel dar care mi-a ridicat oarecare semn de intrebare, la acea vreme, azi sunt sigura ca trebuie sa intervina un psiholog, neaparat staff-ul oameni buni, faceti ceva este parerea mea, una neavizata se intelege, cu prioritate trebuie facuta acea mentiune, cum ca imaginile ne pot afecta emotional. Si dupa alte cateva zile o intoarce Robert pentru ca e tipic comportamentului unui narcisist, mira-m-as sa nu fie asa o sa strige sus si tare cum e vina ei tot si cum ea cere prea mult pana ea il va crede si se vor impaca.

Casa iubirii din 7 Decembrie 2023 Online

Concluzia este ca acest cuplu Robert si Catinca nu are durata ei, Robert este un om dificil in viata si perderea sistinatorilor este din vina lui, Mihaiela sa ridicat datorita lui daca dam imaginele in inapoi de cum era considerata comportarea ei imatura si chiar si tu ai avut o parere urata despre ea dar, despartirea de Robert a fost ridicata cu laude, asta nu-mi pot explica dar oamenii se schimb prin felul de sustineri si mai putin prin sinceritate. Un sambure de adevar ar fi pentru ca a cam exagerat cu supararea Catinca, dar reactia lui la supararea ei spune tot, la fel cum spunea si la Mihaela, el e acelasi om indiferent de femeie, fetelor, treziti-va, dar nu sunteti perfecte si normal ca el fiind un manipulator stie sa apese acolo unde trebuie si va invarte cum vrea el, dar mai bine analizati-l pe el, decat sa va criticati pe voi.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 326 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 7 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!