Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 322 din 3 Decembrie 2023

Deci Bianca cu glumele ei azi a dat pe fata ca ele fac misto inafara pe baza lui Roberto dar in casa nu se poate ca isi ia Caterinca hate. Urit,sper sa prinda si Robert mesajul daca tot se uita la episoade si le analizeaza. Eu nu pot sa il sufer pe Robert,dar mesajul a fost si pentru noi telespectatorii. Deci inafara e cu totul diferita de cum e in fata camerelor. Radu nu ai nici un drept sa o privezi de libertate pe cristina exista lege, asta faci, inseamna ca ea cit va sta acolo nu va mai fi cu nimeni, ca esti tu si ii interzici, mai baiete sunteti in casa iubiri. Cristina nu mai da curs la discutie ca el te acapareaza si asta face, intra in el si inchidei gura si fa cum a facut Robert nu permite sa se vorbeste de el si a facut ce a vrut, asta fa si tu si fii fericita chiar cu Patrik, ne-am saturat sa intrerupa pe toti sa explice el ce ii convine, are dreptate Adelin.

Cunoscandu-l pe Robert in parcursul lui din casa, a fost destul de fals in declaratii nu cred ca are o relatie serioasa si de viitor cu Catinca, posibil ceva de moment, sa-si scoata stresul acumulat in Casa Iubirii, la cat de calculat si prudent a fost in relatia cu Mihaela si aici hodoronc troc cuvinte in aer, pacat ca nu este asumat si o face de emisiune, date-ul in sine foarte plictisitor, anturaj si hotel frumos, in rest nimic, la intrebarea moderatoarei: ce a-ti descoperit nou la voi? Robert raspunde imi i-a apararea si in casa si peste tot. Cred ca Robert este un artist, pentru ca asemenea lor, nu se opreste niciodata la o singura opera de arta, el este mereu in cautarea de noi forme, de noi chipuri umane. Cine mai stie care sunt revelatiile lui Robert, poate el este de acord cu Platon care afirma ca “frumosul este splendoarea adevarului”.

Casa iubirii din 3 Decembrie 2023 Online

Radu este doar parerea mea, a venit cum a si specificat atunci cand a venit in emisiune ca vrea sa fie actor si chiar isi joaca rolul, pacat ca isi bate joc de sentimentele unei fete naive el neavand alte optiuni prin casa trebuie sa isi faca materiale cu Cristina si cu Robert si cu Bianca, pe Cristina o tine gen sa isi arate sentimentele pe care nu le are, dar gen aceasta este tema emisiunii si din pacate nu este real, Cristina se observa cu ochiul liber ca il admira pe Patrick, si din pacate lui Patrick ii plac femeile mai mature asa a spus inainte cand a fost cu Nona, Robert cu Mihaela atunci nu mii se pareau reali dar Robert, Catinca emana atractiesi pasiune, elalalt cu parul cret, Bianca cu Ionut sunt dragalasi.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 322 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 3 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!