Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 320 din 1 Decembrie 2023

Larisa ai venit de cateva zile si pe tine te caracterizeaza barfa, educatie minima, Cristina cum poti veni asa indecent imbracata, nu esti la club,esti la o zi sfanta, Catinca te-ai calarit pe Robert dar nu ai grija sa il servesti sa manance, dar tu indopi ieri el era trist, tu faceai toate mascaradele cu Cristina ai ras tot timpul, crezi ca daca ai fost la date de noapte o sa fii si sotia lui, te inseli Robert se va trezi. Asa un om ca acest Raducu nu am putut sa vad, daca aceasta fata Cristina nu-l mai vrea el de ce ia la rost pe toti baietii care vor sa se indrepte catre Cristina? A pus monopol pe ea de ce nu o lasa in pace, pentru ca nu-l vrea nici o fata si ca sa aibe si el subiecte in emisiune o tachineaza pe aceasta fata, si interogheaza orice baiat care se indreapta catre ea, rusine se leaga de oricine si face si pe moderatorul nesuferitul.

Consider ca Robert a refulat la o furie necontrolata, si sa nu uitam ca si Radu a vorbit de multe ori la nervi peste moderatoare, tragand atentia moderatoare dar, nu a fost pedepsit niciodata. Nu sunt o sustinatoare a nici unui concurent dar, fac o precizare aceste comportarii se datoreaza, stafului si moderatoarei pentru ca atat familiile concurentilor au de suferit cat si cei ce ii sustin ca telespectatori cu voturi, daca ei si moderatoarea erau corecti si se dadea de fiecare data pedepsele din contrac cu incalcarea regulamentului, nu se ajungea ca Radu, Bianca si Robert sa refuleze fara control. Dar, se aleg concurenti pentru pedepse cu sustinere, asta cred eu, rusine ca acest sezon este o mizerie pentru viitorul tineretului din urma.

Casa iubirii din 1 Decembrie 2023 Online

Astazi se face o drama mare pe Cosmin, dupa ce Julia si Elena nu au nimic cu Cosmin fetele astea trag de baiatul ala pentru a ramane in emisine, ce pacat ca planurile lor o sa esueze, Elena numai zic aia se uda dupa toti de acolo dar numai dupa Cosmin nu, iar Julia pentru un sarut trebuie sa o ia de nevasta. Femei de genul asta o sa dea doar de bombardieri care sa isi bata joc de ele, pentru ca barbati cu principi nu pot sa accepte cum femeile lor se ating pe la sani sa le vada un alt barbat, sau cum spune Julia ca ea e interesata de Cosmin dar cand vine alt baiat in casa fetelor ea, e prima care vrea sa vada daca are interes fata de ea vezi dmne poate isi schimba placa si merge la altul, ce sa vezi Eleno ti-ai aratat si sani si fundul si Patrick nu a lesinat dupa tine nici Cosmin si Julia degeaba te-ai lasat pupata si te-ai aratat in costum de baie, nu l-ai dat pe Cosmin pe spate a fost ca si cum iti iei o escorta la o interactiune nu o femeie normala cu principii.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!