Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 317 din 28 Noiembrie 2023

Am sentimentul, in curand cred ca va fi si certitudine, ca Bianca si-a numit comunitatea de fapt rusoaice si ca sa nu bata la ochi a schimbat putin primele doua litere si ete asa suna mai cumva, mai aproape de cei naivi care par incantati de aceasta denumire. Denumirea este ca nuca in perete pentru ca nu gasesc nimic care sa le caracterizeze, mai intai de ce “ursoaice”? Sunt numai fete acolo, si iar de ce ursoaice? ca sunt voluminoase si umbla dupa miere, ca de ce, si nu-i asa ca incepeti sa ma credeti ca de fapt este vorba despre rusoaice, in fine, o sa vedem cum evolueaza intreaga situatie pana la terminare.

Nea Ion Termopan, e presul Bibancei pana il propulseaza spre capital, la Pitesti e saracie ce mai castiga pe la nunti, botezuri etc. Proprietarul unde sta cu chirie i-a marit chiria, ca deh e vedeta peste noapte, Bibanca il va lua cu ea la apartamentul inchiriat sa plateasca impreuna cheltuielile, vor sta un timp si dupa ii da papucii lui Azorel, si tot timpul in discutiile lui foloseste cuvantul gen, e enervant asa facea si unde lucra la termopane si vorbeste balbait de nu intelegeau colegii lui nimic, nu vedeti ca stau toti care incotr-o cu chirie, stie lumea de ei, ghiulul ala nu-l da jos pentru nimic in lume.

Casa iubirii din 28 Noiembrie 2023 Online

Cred ca asta a fost ultima miscare spectaculoasa din sezon, ma refer la cea de ieri, acum trebuie sa asteptam sa se aseze lucrurile ca sa ne lamurim daca avem o noua ordine in casa, poate Patrick sa-l detroneze pe Radu? sincer eu zic ca nu, poate Patrick sa inlocuiasca unul dintre pretendentii la scaunul de finalist? in cat timp aflam daca Larisa a intrat si de data asta tot pentru Patrick? in cat timp se prinde si Cristina ca e opusul femeii care ii pune lui Patrick rotitele in miscare? In rest, ceilalti or sa faca pase-n trei cu schimb de locuri ca sa nu para ca au incremenit in proiect, cum, de fapt, e.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 317 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 28 noiembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!