Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 316 din 27 Noiembrie 2023

Revenirea lui Patrick a stricat cunoasterea dintre Elena – Cosmin si nici nu o sa vedem nimic surprinzator din partea lui, cine mai poate avea incredere in el dupa povestea cu Nona, Larisa fata plina de laude de sine si multe principii, accepta sa intre pentru Antoni ca sa strice relatia cu Vlada, niste minti diabolice inventeaza orice pentru audienta, parintii si profesorii muncesc pentru educatia acestor tineri spre a se ghida in viata dupa principii sanatoase, deci ce facem cu ceea ce stim cu totii ca nu este bine sa iti creezi fericirea pe nefericirea altuia, care este mesajul transmis tinerilor de acasa de aceasta emisiune.

Bianca, daca ar fi avut Mihaela reactia pe care a avut-o ea la vederea lui Patrick vai ce ar fi fost la gura ei, avea sa o critice ca nu este normala reactie pentru o femeie care se da indragostita, si cate si mai cate, oricum in viziunea Biancai tot ce face si ce zice ea este foarte corect, toate reactiile ei la fel numai alta fata daca ar rectiona cum a reactionat ea, este gresit, imi pare rau pentru Ionut, chiar este un baiat foarte bun, cuminte dar si cu cu bun simt. Bianca si Ionut, au fost ieri intr-o reactie de bucurie ca a venit un barbat cu bun simt, care poate purta o discutie cu argumente, nu jigneste din lipsa de cuvinte. A avut prea multe experiente cu mitocani, este o reactie normala. Nicidecum ca-l place pe Patrick ca si iubit.

Casa iubirii din 27 Noiembrie 2023 Online

Larisa oare nu a fost eliminata? de ce ii aduc inapoi pe cei eliminati, productia face asta doar pentru mai multe reactii din partea concurentilor iar asta nu a intarziat sa apara cum se vede reactia Vladei odata cu asta creste numarul de vizualizari si reactia publicului. Daca se numeste casa iubirei de ce nu-i lasa sa creeze relatii sanatoase? Maine, poimaine o sa-l vedem pe Alex ca se intoarce la Bianca, productia e doar sa isi creasca contul da nu sa faca experiment social sau sa formeze cupluri, peste tot sunt jocuri meschine.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 316 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 27 noiembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!