Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 309 din 20 Noiembrie 2023

E interzisa violenta dar provocatul la violenta si instigarea este permisa? Cata imoralitate pe femeile alea se bucura ca a iesit laur, a iesit Laur dar se duce emisune in jos de rapa ca deja oameni numai halesc teatrul asta ieftin promovat, pe ce isi Mantea emisiunea? femeia asta nu are un coplu pe bune, a avut un singur cuplu si la dat afara, si a ramas cu falsitati si rautati de joasa speta, dar asta e sper ca radu sa ne razbune, sa le scoata la eliminare pe toate. Patrik s-a eliminat singur, era convins ca e tare amorezat de Nona, si a fortat stafful sa-l elimine si daca relatia n-a mers, nici cu una, nici cu alta desigur ca, casa iubirii il primeste inapoi cu bratele deschise, fiind curioasa cu cine va mai lega Patrik vreo relatie.

Julia s-a comportat cu Cosmin cum a facut Biencuta cu Laurentiu, adica nu ma vrei te scot la eliminare pana in gala a vrut sa dea de inteles ca il place pe Cosmin, a mai si venit cu intepaturi catre Elena in care facea pe geloasa ca in gala sa-l voteze pe Cosmin la eliminare, dupa ce Julia l-a votat pe Ionica ca lider acum Ionica a votato la eliminare pe Julia, si-a luat mare teapa cu Ionica si asa se intampla cand te dai cum bate vantul. Si eu am prins-o pe Mihaela cu minciuna, a zis ca l-a impaturit acel proiect si l-a pus deoparte si acuma zice ca e acolo sus langa pat, adica ea inca doame cu proiectul la cap saracul Adelin a vrut sa ii spuna sa il puna deoparte dar a fost intrerupt de nesimtitii care nu tin cont cand un om vorbeste si urla peste el.

Casa iubirii din 20 Noiembrie 2023 Online

Robert este cel mai calculat si onest dar si frumos barbat din casa, Robert chiar isi doreste o relatie serioasa dar aceste fufe au venit pentru asi face popularitate nu pentru o relatie serioasa. Dar multe dintre ele siau stricat imaginea special Badaranul de Radu care este premiat pentru comportamentul lui josnic, el ia distrus imaginea lui Cristina, acest speciment de om trebuia eliminat din casa nicidecum nu trebuie premiat, ce sa ajuns in Romania ce comportament au tinerii vostrii.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 309 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 20 noiembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!