Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 302 din 13 Noiembrie 2023

A inceput sa imi placa de Cosmin, se pare ca e un baiat inteligent, cu simtul umorului si foarte de treaba, l-am sustinut pe Robert dar de cateva saptamani a luat-o cu totul razna, e paranoic si nu recunoaste niciodata cand greseste, pun pariu ca Catinca deja nu il mai vrea dar daca tot s-a bagat, nu poate da inapoi. Bianca, tu vorbesti de Mihaela ca a ras cu baietii de fostul ei cand tu voiai o reletie cu Laurentiu fiind cu Alexandru? bataie de joc este ce ai facut tu, nu ce a facut Mihaela.

Aceasta gala a fost numai un atac la adresa lui Robert cu consimtamantul si sub bagheta lui Mantea, pe Robert il acuza Mantea de tot, asa cum facea cu Sorin in sezonul trecut, au folosit-o pe Catinca ca sa creeze drama intre Robert si Mihaela, astfel sa se atraga atentia de la Radu si Cristina care au stricat cheful staffului de a-i vedea o pereche. Robert e folosit ca sacul de box si toti il ataca pentru ca este mult mai la indemana decat sa-si vada de iubirea lor. Robert, ca si Sorin, spune lucrurilor pe nume, dezvaluie ce se intampla in casa si in culise, dar asta este ceva ce staffului nu-i convine si de aceea lasa cale libera la bullying si atac la persoana. O rusine de emisiune, cel mai infect sezon.

Casa iubirii din 13 Noiembrie 2023 Online

Daca va uitati la emisiune cand era Cristina in casa baietilor si Radu cu Laur si Julia la masa si vb despre ea, dupa vine Mantea, face Radu circoteca aia de frustrare dandu-si seama ca a stat pe seama lui in emisiune un sezon intreg si acuma ii da jet, spune Mantea ca Cristina nu il mai vrea sa inteleaga odata ca nu il mai vrea, dupa care vine a doua zi si il critica pe Radu ca de ce nu se apropie de Cristina si are orgoliu? Sa inteleg ca Mantea se crede la burlacita cand il lasa pe unu il lua pe altul si avea pretentii sa stea Mitrea dupa ea, de ce doamne iarta-ma se vinde asa usor femeile in ziua de astazi si ne miram dupa ce toti cred ca romancele sunt usoare, daca sunt reprezentate de femei doi la un leu ce sa faci.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 302 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 13 noiembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!