Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 298 din 9 Noiembrie 2023

Vladuta e ca vulpea care nu ajunge la struguri si spune ca sunt acri, dupa ce Adelin i-a dat pass si a spus ca nu-i place nimic la ea acum Vladuta o da cu faptul ca ii place corpul lui Adelin dar nu-i place fata, Antoni ii zicea lui Adelin ca nu are nici o sansa sa castige in fata lui sa o cucereasca pe Vlada, apoi ea s-a orientat bine ca lui Antoni cu o vrajeala de 2 bani si un pupic il abureste dar cu Adelin nu-i merge vrajeala asta. Cu totii am observat cum sta Catina si Vlad pe canapea, Catina sta pe canapea ca in roaba impinsa de Robert, in schimb la Lorena sa vazut o pozitie corecta, eleganta pe tot parcursul emisiunilor si a dat dovada de multa finete, educatie si bun simt fata de ea si fata de noi toti.

Mihaela si Adelin sunt doi oameni maturi care fac pasi normali pe care orice persoana i-ar face in viata reala, incep sa se cunoasca, vorbesc sincer despre ei si incearca sa se cunoasca fara sa inceapa sa-i barfeasca pe ceilalti sau sa se joace jocuri infantile atunci cand sunt singuri, o sa vedem ce o sa iasa. Priveste si vorbeste cu o ura fantastica piranda si din nou il jigneste pe Cosmin, nu este un episod in care sa nu jigneasca si sunt oameni care-i lauda “bunul simt” si vocabularul, voi asa va doriti copiii nepotii etc? Doamne fereste, educatie de lumea a treia cu nesimtirea si rautatea la putere.

Casa iubirii din 9 Noiembrie 2023 Online

Catinca cum sa nu ajungi la capatul puterilor sau sa nu ti se umple paharul, sa joci fals sau sa-l suporti pe Robert cu caracterul lui e destul de greu faci contra vointei tale, dupa sfatul frumoaselor din jurul tau, lor le este bine ca iti manipuleaza gandirea si actiunile, doar ca sa ramai in casa e stresant nu iti placea gandirea lui Robert si nu-i dadea-i dreptate cand vorbea despre Radu acum brusc iti place pe cine prostesti noi care urmarim emisiunea nu suntem orbi ca sa nu vedem si sa nu intelegem ce se intampla iesi de sub influenta Biancai ca vei avea de suferit de acum incolo.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!