Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 329 din 10 Decembrie 2023

Eu cred ca motivul pentru care Catinca nu mai suporta sa stea in emisiune e pentru faptul ca ea cand e in preajma unui barbat isi doreste sa fie atinsa, giugiulita, sarutata si faptul ca in emisiune sunt reguli in care nu poti sta calare pe un barbat la 24 din 24 de ore acest lucru pe ea o afecteaza. E o femeie focoasa, ninfomana si are nevoie constantamente sa stea cu un barbat. acum ea vrea sa iasa din emisiune ca sai dea corpului ce cere si ca sa nul piarda nici pe Robert zice cal va astepta afara. Normal ea se duce la Constanta isi face mendrele si cind iese tontu se cupleaza cu el ca e mai usor de manehat, asta calculeaza ori ce pas pe care il face e haladita si smecherita, crede ca la apucat pe Dumnezeu de picioare daca pune mina pe Robert, dar eu cred ca Robert dupa parerea mea nu e atit de fraer si dupa finala isi va lua zborul la Valencia.

Era cat pe ce sa o incaseze tot Robert daca nu iesea adevarul din gura lui Patrik, nu se astepta Radu la intorsatura luata fix la apropoul lui la adresa lui Robert, ca daca stia, gura nu deschidea, acum na, unde dai si unde crapa, a iesit si soarele pe ulita lui Robert asa cum zice si proverbul ca adevarul iese totdeauna la suprafata, bravo Patrik, nu ai vrut sa-ti murdaresti si in sezonul acesta mainileluai parte la magariile celor din sezonul trecut. Bianca i-a facut mult rau Mihaelei, a jignit-o mult si pe nedrept, dand dovada de obraznicie, de neobrazare. Hopa, Patrik un baiat cu caracter, nu se lasa manipulat de pinochio ca toti ceilati, incluisiv pe Laurentu il tradusese, sa alaturat lui Laurentiu impotra Biancai pentru al avea de partea lui.

Casa iubirii din 10 Decembrie 2023 Online

Ce spune Patrk este adevarat Robert este foarte stresat altul in locul lui Robert pleca de mult inca de la inceput Ionut, Raduca si Marinela si si-a batut joc de Robert acum a ramas Raduca care sub orice forma nu-l suporta pe Robert, si face in asa fel incat sa-l scoata din joc il uraste raduca mult pe Robert daca ar putea l-ar linsa. Robert sprinteaza bine in final, are forta, puncteaza bine, argumentat. Imi aminteste de filmul invingatorul ia tot, sper ca finalul emisiunii sa fie unul moral, cu invataminte pentru toti concurentii. Bianca, in comparatie cu el, nu a facut fata discutiilor, a fost mai slaba ca el si nepoliticoasa, atunci cand s-a intins pe canapea. Ea este slaba cand are in fata un interlocutor puternic, inteligent, a se vedea si discutia ei cu Laurentiu, nu face fata ea este buna atunci cand este crainica fetelor si cand flecareaza ca la balci, atunci cand e zarva in casa si cand nu poate sa-si tina gura, maretia Biancai este artificiala, subtire, mai mult legata de datul din gura, datul cu parerea, parca e plamadita din cuvinte.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 329 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 10 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!