Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 277 din 19 Octombrie 2023

Mihaela pentru discursul tin sa te felicit cel din camera rosie, bafta multa pe mai departe, ori in casa, ori afara, in viata reala oricum ai reusit sa impaci doua concurente ar trebui sa-ti multumeasca. Cu siguranta toate ati gresit iar divergentele dintre voi, cat si experienta ce o traiti nu pot decat sa va intareasca. Sincera sa fiu, am urmarit cu drag povestea de dragoste dintre tine si Robert. Daca mai pleci si tu din emisiune nu stiu daca ma va face altcineva sa mai o urmaresc. Pacat ca victimizarea si dramatizarea primeaza la Cristina. Pacat! Initial, credeam ca e o fata simpla, cu suflet curat ce va avea ce sa demonstreze in aceasta emisiune. Cu siguranta peste ani va deschide si ea ochii si va invata ca atat victimizarea exagerata cat si dramatizarea nu fac decat sa pari un om slab. Bineinteles ca Bianca nu va accepta pe nimeni in camerafie ea chiar si Cristina.

Da-mi voie sa le cer scuze in numele tau Catincai si Juliei pentru atacurile primitei, nu le meritau, au fost doar victime colaterale, Lorena, felicitari si tie pt ziua de azi. ai fost la inaltime, aveti grija de voi si respectati-va. Nu sunt fan Mihaela sau altcineva de acolo dar nu o cred pe Cristina doar din cauza comportamentului si atitudinii din aceasta emisiune de la inceput pina acum, si poate chiar are dreptate dar si Bianca prea tare se zbate pentru ea si asta pune semn de intrebare, cu totii de acolo au stiut unde au venit si Cristina cred ca ar putea sa se descurce singura fara pereti.

Casa iubirii din 19 Octombrie 2023 Online

Nu mai exagerati atat ca si Cristina a exagerat foarte mult si ca sa cada bine in fata reginei Bianca, ca pentru Cristina, Bianca e cea mai importanta a aruncat totul asupra Mihaelei, si acum toate fetele o vad pe Mihaela cea mai rea dar eu ii dau dreptate Mihaelei pentru ca toate sunt niste false si foarte bine, Mihaela, nu te lasa calcata in picioare pentru nimic in lume iar Cristina credeam ca e o fata sincera dar se pare ca e foarte falsa chiar si cu Radu, si nu e asumata mi-am schimbat foarte mult parerea despre ea o sa plateasca scump prietenia cu Bianca. Acum ce sa intelegem ca Bianca face ce vrea? Pentru ea nu e regulament? staff-ul, si Mantea nu au nici o autoritate asupra ei,ori ii are cu ceva la mina si din cauza asta se crede cu drepturi.Daca ori ce alta sau alt concurent actua sau venea baut in emisiune il descalifica dar Biancai i se permite ori ce, oare de ce?

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 277 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 19 octombrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!