Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 240 din 12 Septembrie 2023

Se spune ca minciuna are picioare scurte, dar chiar daca se afla adevarul curat este greu de aflat timpul este rezolvarea adevarului daca se va continua in aflarea lui, ori daca Lorena spunea lui Laurentiu atunci si la aflat acum ce s-a intamplat consider ca tot conflictul era atat de disputat intre concurenti, asa ca nu ne revine decat sa aflam pe parcurs care a spus un pic de adevar ca total nu se va afla ca, numai protagonistii acesti doi stiu cum a fost adevarata discutie. Aseara pe live Lorena la un moment dat a inceput sa planga si a inchis live-ul iar Laurentiu nu a postat nimic ieri nici in live nu a intrat.

Eu cred in dragostea Lorenei fata de Laurentiu, imi pare rau ca Laurentiu le face satisfactie lui Robert si Biancai, daca Laurentiu o iubeste cu adevarat o iubeste nu trebuia sa creda si sa tipe in asa hal, el ce nu gandeste cu capul, ca lui i se face o capcana imi pare rau de Lorena ca de bunatatea ei se folosesc si sufera atat in loc Laurentiu sai dea Biancai peste nas, dar el il crede pe Robert mincinosul, este ca Ionut e mai destept ca Laurentiu, fiindca ce nu-i spun de Bianca el isi tine pozitia parca sau inteles sa-l doboare pe Laurentiu. Degeaba spune Laurentiu ca o iubeste pe Lorena, dar se lasa dus in minciunele lui Robert imi pare rau daca Lorena cu Laurentiu se vor desparti am privit aciasta emisiune numai sa privesc acesti doi tineri ca foarte mult imi plac chiar de Lorena mai greseste, fiindca e sincera si nu falsa.

Casa iubirii din 12 Septembrie 2023 Online

Mantea in gala a scos in evidenta ca in timp ce Mihaela plangea cei trei: Laurentiu, Cosmin si George se jucau, dupa ce ca Mihaela a inundat Casa Iubirii cu lacrimi de cand a venit in emisiune si mai ales situatia cu Robert unde se repeta la infinit aceleasi discutii e normal ca baietii din casa sa se plictiseasca si sa nu mai aiba chef de asa ceva. Oricum cred ca si noi cei de acasa ne-am cam plictisit sa tot vedem acelasi subiecte plictisitoare sau fetele astea care bocesc mai tot timpul. Cristinuca care tot spune ca simte ceva pentru Raducu in gala era de partea Biancai si daca ar fi fost cu adevarat sincera, pe cine ar fi ales intre cei doi ca sa ii trimita acasa raspunsul era Radu. Se vede clar ca Cristina e mult mai apropiata de Bianca si nu poate nimeni sa zica nimic de ea in timp ce Raducu de cum deschide gura ea e deranjata de orice ar zice el. Cristina cred ca “simte” o mare durere de cap cand e vorba de Raducu nicidecum acele sentimente care vrea ea sa pacaleasca pe toata lumea.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 240 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 12 septembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!