Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 239 din 11 Septembrie 2023

Foarte frumoasa gala de ce s-o chema asa ca tot se continua certurile din cursul saptamanii, tinutele fetelor foarte nepotrivite, nu stiu de ce nu urmeaza exemplul doamnei Manea tinuta trebuie sa fie simpla, eleganta si mai ales sa permita deplasarea eleganta. Problema tinutei fetelor este valabila si in cursul saptamanii fetele nu vor sa existe mister in ceea ce le priveste, ele arata tot si uneori asa de rau le sta machiajul trendul este catre culori cat mai naturale atat pentru buze, obraji pleoape.
Am observat ca, in aceasta gala unii concurenti au avut liber, nu i-am auzit vorbind: Irina, Mihaela, Catinca, toti sunt foarte entuziasmati ca Radu a primit premiul, ceilalti nu conteaza in aceasta emisiune. Radu si Cristina pot continua telenovela astazi se anunta certuri mari mai ales in casa baietilor, din acest motiv, asa s-a intamplat de la inceputul sezonului doi cand lua Robert premiul, lunea si martea erau certuri foarte mari, Ionut si Radu au provocat, au amenintat, au judecat se poate vedea.

Tot scandalul cu Robert de acolo se trage din acest motiv mentinerea celor din sezonul intai nu a fost ok ei au ramas pentru premiu si nu le-au permis celor noi sa evolueze dupa mintea lor, aspiratiile lor,imaginatia lor, asa s-a mentinut metoda din sezonul unul cine striga/tipa mai tare, cine isi da cu parerea tot timpul, cine vorbeste cel mai mult, infiintarea grupului hienelor, scenarii pt eliminare, pentru alegerea sefilor din cele doua case pentru asigurare protectie de lunga durata, etc.
Dupa parerea mea, aceste lucruri ar trebui avute in vedere pentru eventuale imbunatatiri pentru sezonul 3 in sensul obtinerii unor emisiuni care sa fie in scopul acesteia iubirea de oameni, de frumos, de fapte bune, fara atata vrajba.

Casa iubirii din 11 Septembrie 2023 Online

Laurentiu aduce flori, face declaratii, isi cere scuze dar pana acum o saptamana spunea ca Lorena nu se deschide, nu o crede ca nu poate avea o conversatie mai mult decat cum ai dormit, ce ai mancat, relatia lor e neschimbata, ce a produs schimbarea? Oare intrarea lui Ionut? nu, sigur ca nu orgoliul tau Laurentiu nu-ti permite sa te lasi mai prejos decat cu Bianca, ea fericita intr-o relatie, si tu singur din pacate victima e Lorena, care e indragostita si nu vede realitatea. Cand Cristina are discutii cu Radu, ce empatic si dragut e Robert cu ea, altfel a jignit-o, a votat-o la eliminare a trimis-o la facultate va aduc aminte ca Radu a gresit cu o chestie fata de Cristina o chestie oribila si majora, dar una, si a platit si plateste inca zilnic pentru greseala lui si probabil nu o va recastiga niciodata pe Cristina datorita greselii lui, in plus Radu si-a asumat, si-a cerut iertare de nenumarate ori.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 239 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 11 septembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!