Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 209 din 12 August 2023

Deja ne saturasem de Radu si Cristina in exersarea talentului actoricesc,stralucit, dar lipseste cu desavarsire, vorba maestrului, deci alti playeri. Laurentiu-Lorena subliniaza importanta ramanerii in casa, iata ca scopul emisiunii este atins, nu-i asa, leaga ce afara se dezleaga, dincolo de drama, Lorena umila, la cherem, “adu-mi, du, vino”, exact asa e dresat cainele meu. asa e un barbat indragostit? cred ca el avea nevoie de o servitoare si n-avea bani. Privirea Lorenei cand el pare sa directioneze spre curea, vorbeste de la sine acum stim sigur ce s-a intamplat la intalnirile lor, in ciuda negarilor, iar modul in care o expune astfel “indragostitul” mai zicea Lorena ca Bianca s-a umilit, n-o fi avand bani nici de prostituate.

N-are nicio treaba cu Lorena, o va “lepada” imediat ce paraseste emisiunea daca nu inainte, dar este un mod facil de a-ti satisface hormonii intr-un mediu controlat, mai ales ca e ditamai haremul la picioarele lui. Catinca, mergi pe drumul tau, aproape toti au intrat pt cineva si au facut cuplu cu altcineva, puteati incerca fara atata smiorcaiala, Lorena ar fi trebuit sa se planga non stop, nici nu a placut-o, i-a mai dat si papucii dar daca i-a placut Laurentiu, s-a tinut scai de el, provoci “teste” mai trage un bilet, trimite o pe Lorena la provocare, niciun barbat nu prefera o femeie nesigura pe ea, ne-ai obosit, pretentiile astea, plansul la propriu dar si la figurat, parca-s ale unei femei maritata care nu mai primeste atentie.

Casa iubirii din 12 august 2023 Online

Cosmin in casa lui vorbeste cu baietii, rade, mai pune la punct pe cate unul, tu in casa ta plangi si te plangi continu, ca si cum nu eram destul de plictisiti un sfat: femeile sunt auditive iar barbatii vizuali, de aceea, femeile vorbesc atat de mult, iar barbatii se bucura de privit. Despre Lorena nu am avut o parere buna de cand a intrat, mai precis de cand a inceput sa spuna de Robert ca era insistent deci, cuvintele ei acum imi sunt clare daca Robert o lua cu forta ceda dar pentru faptul ca a fost insistent l-a blocat, acum dupa atata timp se vede clar ca nu este usa de biserica. Catinca ar trebui sa iti dea de gandit daca acum dupa aceasta provocare ai vrea sa continui relatia cu Cosmin eu in locul tau as gand la rece de 100 de ori si as actiona o singura data mai bine acum decat mai tarziu, rupe raul de la radacina acum cat esti in timp sa nu fie prea tarziu.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 209 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 12 august 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

Editie integrala.

error: Content is protected !!