Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 257 din 29 Septembrie 2023

Larisa nu va merge la date niciodata, pentru ca acolo trebuie sa vorbesti sa interactionezi sa spui una alta sa faci gesturi, iar ea nu poate sa faca asta. Daca o urmariti cu atentie o sa vedeti ca nu poate duce niciodata o propozitie cap-coada, acum face pe suparata ca a plecat George, care cu siguranta a fost cel mai slab concurent ce a fost vreodata in emisiunea asta, nu stiu cum a trecut de preselectii iar cand acesta dadea sa o pupe, ea imediat il impungea cu fruntea si ochii dupa Laurentiu. Larisa crede ca daca ataca pe Bianca, Lorena isi va atrage de partea ei pe dusmanii celor doua, cea mai mare problema din casa e atunci cand doamna Mantea vine cu propunerea sa dea un date, parca i-ar trimite la puscarie. Regulile ar trebui schimbate pentru ca sunt concurenti care stau de foarte mult timp acolo si nu vor sa incerce macar sa interactioneze cu fete sau baieti care vin prima data in casa, am explicat intreaga situatie pentru cei care nu au vazut aceste aspecte inca.

Larisa se da mata blanda dar ea barfeste pe toate fetele si acum da a Lorena, deci nu are pic de rusine, ce te intereseaza pe tine daca se da victima, ce este clar Larisa il place pe Laurentiu si daca el i-ar fi dat o minima atentie la inceputul venirii ei in casa, clar am fi vazut o alta Larisa, dar ea este invidioasa ca Lorena a fost cea care i-a atras atentia lui si a si recunoscut in emisiune ca isi doreste un barbat ca Laurentiu care sa o apere pe iubita lui, atunci cand este atacata, chiar sa se bata pentru ea daca este cazul. Din pacate, Lorena a gresit prea mult fata de Laurentiu, ascunzandu-i multe lucruri pe care trebuia sa i le spuna la momentul respectiv, nu sa le afle din alte surse, iar Laurentiu este prea mandru si orgolios ca sa o ierte agresiv verbal chiar, mistocar, nu imi place felul lui de a fi, asa ca Lorena n ai de ce sa-l regreti, fii sincera de la inceput cu barbatul care-ti place si vei vedea ca o sa fie bine, nu te injosi la Laurentiu ignora-l.

Casa iubirii din 29 Septembrie 2023 Online.

Nu mai pot sa ma uit la emisiune din cauza pinguinului Radu, a traumatizat-o pe Cristina care doar cand aude cuvantul date incepe sa tremure oare ce s-a intamplat la ultimul lor date? cred ca ceva mult mai grav decat ca miroase Cristina, ce nu inteleg eu de ce Mantea o forteaza sa se intalneasca cu Radu daca ea nu vrea? Radu si Laurentiu sunt infantili, needucati si cel mai grav jignesc femeile pentru care cica au avut sentimente, cine sa-i creada, ar fi liniste in casa fara ei. Cel mai parsiv dintre baieti ar putea fi Anton, s-a declarat indragostit din start de o femeie rece, anosta, fara s-appeal, distanta, fara nimic atragator pentru un barbat care dupa plecarea lui Georgel arata si alte calitati rautacioasa, invidioasa, geloasa cu alte cuvinte moartea pasiunii ieri, in discutia cu nas borcanat a scapat porumbelul si a spus care sunt intentiile lui in emisiunesa se faca cunoscut sau cum a spus elsa devina vedeta.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 257 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 29 septembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!