Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 210 din 13 August 2023

Devine agasant cum aproape toti concurentii se agata unii de altii din interese de ei stiute, amoroase sau profitabile in alt sens. Cristina atarna de Radu (de fapt, se agata unul de celalalt), Mihaela de Robert, Lorena se agata mai indecent de Laurentiu, Irina de Robert, Alexandru de Bianca (intai) si acum de Radu, Catinca de Cosmin, Claudiu de Bianca, George si Larisa unul de celalalt. Majoritatea lor o fac pentru a ramane in casa. Dintre toti, cel mai disperat si gretos de slugarnic mi se pare Alexandru, argumentez: a intrat ca “razboinic” pentru Cristina, gata sa strice jocul lui Radu in ale carui sentimente sincere nici eu, nu cred, apoi, fiindca nu a mers, a virat cu gesturi spre Irina care l-a respins brutal dar sincer si corect, s-a suparat ca a fost votat de ea si a atacat-o urat cu vorbe, i l-a transmis periodic laude Biancai doar sa ramana in atentia camerelor.

Privind obiectiv si ca experiment aceasta emisiune, Alexandru mi-a fost simpatic la inceput, ca tipul tocilarului care nu are nicio treaba cu formatul si atmosfera emisiunii (precum Claudiu), dar mai ridica nivelul exprimarii din casa-studiou. Fiindca a fost salvat de productie de la eliminare, mintindu-l ca are mai multe voturi decat Patricia, fata a iesit la cererea parintilor sositi de ziua ei in capitala si nemaisuportand cum e expusa, afectata si schimbata fiica lor acolo prin cadrele selectate de TV, majoritar defavorabile imaginii concurentilor). Revenind, sub acest fals pretext al voturilor pe care le-ar avea, micutul Alexandru a devenit mai vocal, s-a razbunat pe Irina, dar nu s-a atins de Radu si Bianca, pe care chiar ii imita ocazional, ci trimite sageti catre cei care nu au sanse reale de a castiga. Are o frica permanenta de a pleca de parca aia e familia sa. Repet, e o analiza personala a unor situatii tragicomice in care l-am surprins pe acest baiat, de care mi s-a facut chiar mila, negasind si el o fata de care macar sa se agate, ca aproape toti ceilalti baieti.

Casa iubirii din 13 august 2023 Online

Prin urmare, simt compasiune pentru toti cei din casa, care au si-au dat acordul sa traiasca pe banii unui patron TV si sa fie exploatati, (postul castiga infinit mai mult din reclame decat ofera cobailor), in schimbul deformari imaginii lor sociale poate pe viata sau al etichetarii traumatice, pe termen lung, vezi cazul Cristinei. Nu inteleg neam de ce oamenii aceia si-au limitat luni intregi la treaba asta in loc sa munceasca, sa studieze, calatoreasca, dezvolte afara, alaturi de cei dragi, cu mai putine intrigi si rivalitati, nervozitati. Cred ca am argumentat suficient, despre ceilalti, poate alta data.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 210 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 13 august 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

Editie integrala.


Varianta 2.

error: Content is protected !!