Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 262 din 4 Octombrie 2023

In acest episod, Cristina ai fost singura care a adus in discutie problema ta si dai vina pe Radu daca nu mai ai incredere in Radu e simplu, te desparti si viata merge inainte oamenii uita repede, tu trebuie sa te calesti si sa te lasi curtata ca esti o draguta si isteata meriti un alt baiat. Aceasta relatie dintre Cristina si Radu a fost aranjata decind a venit in emisiune ca acest flamand de bani sa fie ajutat iar Cristina le face jocu nu degeaba iar mama ei si-a dat acordul cum sa fii indrag de un asemenea om fara pic de bun simt, Mantea cum poti dormi linistita, cat rau ii faci aceste-i fete, termina nu o mai lamuri e vede cel de sus ai grija ai si tu copil judeca ca o mama, altfel karma, nu totu-n viata se rezuma la bani.

Cum poate o persoana sa treaca peste sentimentele altei persoane? Catinca,esti o persoana fara suflet din moment ce ii faci curte lui Laurentiu din acest motiv se destrama cupluri si nu mai exista incredere in persoane, in loc sa ajuti o cunostiinta sau o prietena sa isi fortifice relatia, tu o musti de la spate ti-ar place Catinca, ca alta fata sa iti faca tie acelasi lucru? ricum, nou ai nimic in comun cu Laurentiu, el o iubeste pe Lorena in sfarsit vad o Larisa inteleapta, nu pot sa cred asta, un sfat bun pentru Lorena sper sa fie din suflet, bravo, fata draga, sper sa te schimbi cu adevarat.

Casa iubirii din 4 Octombrie 2023 Online.

Acum sincer, daca esti asa epuizata de ce o tii asa la nesfarsit cu acest baiat, draga Cristina? asa epuizata si disperata esti incat poti sta langa el in continuare? oare ai mai putea sta langa el daca ai fi asa afectata? uneori imi pare rau de situatia ta, nu stiu, pe mine nu m-ar lasa parintii la 19 ani sa stau intr-o emisiune in locul studiilor in octombrie incepe facultatea, asa cum zici tu, cred ca ar trebui sa stii care e prioritatea ta nu vei castiga acest concurs si nici cu Radu nu ramai du-te in treaba ta ca ai viata inainte. Cristina, mergi la scoala si lasa teatrul in afara iesti ok iar aici faci pe victima nu mai vrei nimic cu el, refuza tot din partea lui si gata dar e bine acolo si crezi ca cesacion da bine te inseli.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 262 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 4 octombrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!