Care este cel mai bun antivirus gratuit din 2017?

Cea mai buna protectie antivirus in 2017
Astazi voi aborda si aceasta tema, cea a protectiei antivirus si malware, fie ea free sau paid (gratuita sau platita).
Din punctul meu de vedere cel mai bun antivirus nu prea exista, fiecare provider de servicii de acest gen are un mic ‘secret’ care il face mai bun sau nu.
In trecut am folosit cateva programe antivirus si m-au dezamagit total, bitdefender este unul dintre ele insa poate fi si o problema de performanta a pc-ului meu, este posibil ca, cerintele de utilizare sa nu se potriveasca cu pc-ul meu.
Dupa ce am instalat Bitdefender, laptop-ul imi rula foarte greu si uneori chiar se bloca, si timpul de deschidere era mult mai mare decat de obicei, asa ca am decis sa renunt la el, de mentionat este faptul ca am folosit versiunea de proba.
antivirus 2017
Avast varianta gratuita mi sa paruta a fi cam nepotrivita daca pot sa spun asa, reactiona foarte greu la anumite pericole si uneori chiar ‘statea degeaba’, se activa insa in momentul in care pc-ul imi era plin de virusi, dupa o singura utilizare am decis din nou sa renunt si la acesta.

In final am testat Malwarebytes, am folosit versiunea de proba cele 15 zile si inca din primele navigari pe internet se vedea cum ‘muncea’ exact pentru ce a fost facut, imi bloca unele site-uri malicioase, ip-uri suspecte sau site-uri suspecte de pishing, si de fiecare data la orice scanare imi gasea cate un virus pana cand mi-a fost curatat complet tot sistemul.

Acum am testat si AVG versiunea internet security si pot spune ca si acesta este la fel de bun ca si anteriorul, la fel imi gasea ce mi-a gasit si Malwarebytes insa trebuia sa execut manual programul acum cred ca voi cumpara cate o licenta de fiecare una pentru Malwarebytes si una pentru AVG si le voi utiliza pe amandoua.
Aceasta postare contine opinia/testarea mea personala de antivirus, este posibil ca resursele pc-ului meu sa nu fie compatibile cu celelalte versiuni de antivirusi si nu inseamna ca nu sunt la fel de buni!

error: Content is protected !!