Caracatiţă mâncată de vie, poti să mănânci aşa ceva? | Blogul Meu

Caracatiţă mâncată de vie, poti să mănânci aşa ceva?

Considerata si o delicatesa coreeana sub numele de sannakji, aceasta femeie incearca sa manance o caracatita octopus de vie, numai ca se pare ca apar mici probleme de inghitire. 🙂

Se poate vedea clar cum in speranta de a scapa de ‘inamic’ caracatita isi intinde tentaculele pe fata femeiei sa aiba o mai buna prindere spre scapare insa nu a reusit, spre final se pare ca ii vine rau si nu mai reuseste ca o inghita.
mananca o caracatita de vie
Stiu ca este un videoclip pentru unii considerat scarbos sau gretos, insa oamenii buni aceste lucruri chiar se intampla si spre uimirea mea la o simpla cautare a octopus eating pe youtube am ramas masca in momentul in care am vazut cate video de genul sunt postate pe youtube, sub forma de provocare sau nu habar nu am ce e in mintea acestor oamenii cand incearca astfel de lucruri iesite din peisajul nostru zilnic, adica sa fim seriosi cand am mai vazut asa ceva in realitate?

Videoclipul poate afecta emotional si va poate provoca greata asa ca inainte de a viziona trebuie sa aveti in vedere acestea.

Citeste si:

femei la sala

Cea mai cool provocare "Fitness Mannequin" vazuta vreodata

Este clar si sigur ca unele lucrurile arata intotdeauna mai bine in slow-mo. In timp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!