Cand un suflet este menit sa traiasca !!

Conform publicatiei de stiri CNN, O femeie insarcinata in ultima luna, victima a unei bombe din cel mai dezastruos oras Aleppo este dusa de urgenta la spital, unde doctorii incearca din rasputeri sa le salveze vietile.

Bebelus salvat
Foto: Captura video

Doua vieti si o singura respiratie le tin in viata pe amandoua, femeia are mana si piciorul rupt si este inconstienta, intre timp doctorii o opereaza pentru a salva baietelul acesteia, care ulterior este nascut fara semne vitale, dupa lungi incercari de readucere in simtiri de zeci de minute, acesta miraculos deschide ochisorii si incepe sa planga, semn ca este viu.

Un adevarat miracol as putea spune, doctorii sunt mirati si ei de cele vazute avand in vedere ca zeci de minute baietelul era mai mult mort decat viu, medicii au reusit sa o salveze si pe mama micutului ambele suflete supravietuind.

Atentie! >> Materialul video a fost gasit pe Youtube si contine scene cu un impact emotional puternic, unele persoane le-ar putea considera tulburatoare. Articolul are la baza sursa: http://cnn.it/2cWTlBV

Poate iti place si

Andrei Cojocaru

Andrei Cojocaru text roast de pe scena iUmor

O sa incep prin a face-o reverenta, ca sa vada toata lumea ca-s gen dill …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *