Bravo ai stil 5 Aprilie 2019 Sezonul 5 Episodul 55

Corina a cam prins glas de vreo 2 saptamani, de la eliminarea Alexandrei, mai exact, și oricand are ocazia, arunca venin asupra celorlalte concurente, mai putin Irinei. Atitudinea de superioritate nu o aduce in top. Nu stim daca ea se imbraca sau are stilist, dar rautatea pe care o are este exagerata si nu-i sade bine unei concurente cu stil. Tot spune ca X, Y are stilist, dar, unde sunt dovezile? Urat din partea ei!

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 55 din 5 aprilie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 55, difuzata astazi 5 aprilie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!