Bravo ai stil 4 Aprilie 2019 Sezonul 5 Episodul 54

O ador pe Corina si o sustin, insa in momentul in care o persoana iti vorbeste si tu nu te uiti la ea nici macar cand te roaga sa faci asta spunand “imi place mai mult sa ma uit la mine, da’ uite ca iti fac placerea asta sa te privesc” este aroganta si lipsa de o oarecare educatie. Are momente in care este inteligenta si acest lucru este confundat cu aroganta, insa fiind sinceri are momente de aroganta. Nu atat de dese pe cat vrea sa se induca, dar nu sunt inexistente

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 54 COMPLET HD

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Bravo ai stil 4 aprilie 2019

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 54, difuzata astazi 4 aprilie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!