Bravo ai stil 29 Iunie 2019 Sezonul 5 Episodul 104

La inceput au fost 19 concurente si pe parcurs fiecare a dovedit cat a putut de mult ca poate devenit un exemplu in stiling, totusi dintre ele doar patru au reusit sa parcurga drumul presarat cu diferite critici dar si momente pline de tot felul de sustineri sau obstacole, cele patru finaliste vor avea astazi ocazia sa dea tot ce pot mai bun pentru a fi votate de public pentru ca numai una singura va pleca acasa cu titlul dar si cu premiul.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acasa si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 104 din 29 iunie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 104, difuzata astazi 29 iunie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Sever 1.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 18 Octombrie 2019 Ep 89

Manuela are acum ocazia de a-si alege unul dintre preferatii propusi de Mantea si pare …

O parere

  1. Elena vot elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *