Bravo ai stil 27 Iunie 2019 Sezonul 5 Episodul 102

Singurele diferente intre rochia purtata de Celine si cea a Elenei e faptul cea a Elenei este croita evident mai prost si este dintr-un material dintr-o calitate care poate fi pusa sub semnul intrebarii. In rest, a schimbat putin dispunerea aplicatiilor ca sa nu bata mult prea tare la ochi. Mai departe, sa voteze cine ce vrea. Toate bune. Totusi e un concurs despre stil, nu pentru designeri. E absurd sa te astepti la produse create de concurente. Eu cred ca, conteaza cum arata pe concurente tinuta si cat de corecta este.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acasa si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 102 din 27 iunie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 102, difuzata astazi 27 iunie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!