Bravo ai stil 23 Martie 2019 Sezonul 5 Ep 48

Nu incurajez lipsa de respect fata de jurati, dar cata vreme i-au dat nas punctand circul ei si deschiloteala….o cam merita. Sper sa urmeze si Raluca. Mentionez ca nu sustin pe nimeni. Tot incerc sa gasesc o preferata dar nu reusesc. Pana acum imi place cum se imbraca Elena, dar tinand cont ca ea este stilista (eu asa am inteles), nu stiu dc este corect fata de celelalte.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Bravo ai stil 23 martie 2019 Sezonul 5 Episodul 48 COMPLET HD

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 48, difuzata astazi 23 martie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

las fierbinti sezonul 15

Las fierbinti 16 iulie 2019 sezonul 15 episodul 65

Concurenta mare intre Gianina si Dorel la facut flotari, Aspirina are doi clienti noi care …

14 comments

  1. episod incomplet

  2. A cata gala e?

  3. nu este complect partea 2

  4. Unde e finalul ? Videoul se termina dupa jurizarea Valeriei .

  5. Dacca tot face-ti ceva … maccar face-ti pana la capat si punne-ti si competarea la parteaa 2!

  6. Din cauza unei erori lipsesc anumite parti, sa repus o parte cu eliminarea, pe viitor vom face posibil sa fie editia completa.

  7. Multumesc din suflet pentru placerea de-a oferi publicului posibilitatea de a vedea unele emisiuni in reluare,cum e cazul meu.Pe Prima tv este un serial Capri,care imi place enorm;pentru o saptamana nu sunt acasa la mine,ca sa-l vad la TV asa ca doresc sa-l urmaresc pe computer. Ai ceva indicatii,cum sa procedez ? O zi buna si pe curand ! Elena din Chicago

  8. iarasi fara musica? astea de pe youtube nu au muzica, nu le mai luati de acolo. multumesc pt ca postati emisiuni romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *