Bravo ai stil 2 Mai 2019 Sezonul 5 Episodul 70

Sunt de doua zile in grup, dar urmaresc emisiunea de la inceput. Cu toate acestea, incep sa am niste regrete. Poate va intrebati de ce, poate nu, dar avand in vedere acest grup care a fost creat cu acest scop, pentru a ne sustine” favorita” care din punctul meu de vedere, nu mai exista…cel putin pentru mine,va intreb pe voi: ce ai mai putea sustine? circul? balamucul? falsitatea? sau ce anume, ca totusi eu nu inteleg?!

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 70 din 2 mai 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 70, difuzata astazi 2 mai 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

Imi place dansul

Imi place dansul Episodul 5 din 15 Septembrie 2019

In aceasta seara conteaza foarte mult prestatia fiecarui concurent dar bineinteles si voturile celor de …

2 comments

  1. cel mai tare blog, va iubesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *