Bravo ai stil 2 Februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 20

Juriul mi se pare mult mai ok din punctul de vedere al rolului pe care il are, in acest sezon. Membrii juriului parca sunt mai exigenti..mai putin partinitori fatis, cum erau in celelalte sezoane.

Mihaela e slaba rau in rolul ala de ” indreptat tinute”..dar na vorba ceea: defilam cu ce avem. Fetele slabe ca stil.
Tipa de la Sibiu chiar nu stiu deocamdata ce cauta in concurs, chiar daca e de umplutura. Nu are gatul lungut, are o conformatie a la Petre Roman, ca sa intelegeti despre ce spun si nu o ajuta deloc ca vine tocmai in zona cervicala, incotosmanata exagerat.

Pentru cei care ati asteptat atat de mult, iata ca Noul sezon Bravo ai stil, revine cu o noua infatisare, de aceasta data juratii vor fi si mai pretentiosi, acestia au asteptari de la noii concurenti, unde cele zece concurente vor trebui sa isi arate cele mai ascunse talente pe care le au in materie de moda.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Bravo ai stil 2 februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 20 COMPLET HD

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 18, difuzata astazi 31 ianuarie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

UPDATE! Episod complet.

error: Content is protected !!